Kövecsi Tamás a tizedik kiemelt lesz

Az elmúlt hét végén Medgyesen rendezték a gyerek TOP 12-es országos megmérettetését. Az udvarhelyi ISK versenyzője tizedikként zárt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

Asztalitenisz
Asztalitenisz
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. szeptember 21., 12:00
0 hozzászólás. 

A György István edző által felkészített tízéves sportoló eredményei a medgyesi tornán: Pleteával (Konstanca) 0:3, Fodorral (Marosludas) 2:3, Zamfirral (Bukarest) 2:3, Tonghioiuval (Câmpulung) 1:3, Raduval (Galaţi) 0:3, Sipossal (Kolozsvár) 0:3, Botezannal (Marosludas) 0:3, Balaj-zsal (Nagykároly) 3:1, Zamosteanuval (Slatina) 3:0, Opreával (Buzău) 1:3, Măiereannal (Medgyes) 1:3.

Asztalitenisz

Összesítésben két győzelemmel a tizedik helyen zárt a versenyen Kövecsi Tamás, így az októberi országos döntőt is a tizedik kiemeltként kezdi majd.


Ezen a hét végén elkezdődik a csapatbajnokság az Udvarhelyi ISK-Fejér férfi és női együtteseknek. Az első játéknapon mindkét gárda hazai környezetben kezd. Előbbiek szeptember 25-én, szombaton az A osztályban a Kézdivásárhely, a Medgyes és a Gyulafehérvár lesznek az ellenlábasok. A csapat összetétele várhatóan: Mózes Gyula, Józsa Zoltán, Dombi Tihamér, Péter Nándor, Csortán Szabolcs, György István.

A lányoknál az B osztályban szeptember 26-án, vasárnap rendeznek játéknapot, itt az ellenfelek: Bukarest, Piteşti és Medgyes. Az udvarhelyiek gárdája: Abrán Mónika, Kalóz Anita, Veres Boróka, Péter Nóra, Botorok Beáta.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."