Csak a fiúk játszottak

Az utolsó pillanatban megváltoztatta a versenykiírást a szakszövetség, így csak a fiúk játszották le az asztalitenisz A osztályos meccseket, a lányok pedig nem.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

Asztalitenisz
Asztalitenisz
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. szeptember 27., 17:25
1 hozzászólás. 

Előzően a kiírás szerint Székelyudvarhely adott otthont ezen a hét végén az asztalitenisz férfi A osztály, illetve a női B osztályos mérkőzéseknek. Az előbbiek szombaton, utóbbiak pedig vasárnap álltak volna asztalok mellé, de szombat reggel sok minden megváltozott.

A román asztalitenisz versenybíróság elnökének döntése szerint ebben az évben két nap alatt kell lebonyolítani egy tornát. Ennek értelmében az első nap két, a másodikon pedig egy meccset játszik minden egyes gárda. Eddig közös megegyezés alapján a találkozókat egy nap alatt lejátszották a klubok, így csupán a férfi másodosztály mérkőzéseire került sor a hét végén a sportcsarnokban.

Asztalitenisz

Most nem állt a Székelyudvarhelyi ISK-Fejér mellé Fortuna istennő, ugyanis nagyon kiélezett csatákban, de mindhárom meccsén vereséget szenvedett: 7–9-re Gyulafehérvártól, 8–9-re Medgyestől, illetve 8–9-re Kézdivásárhelytől. A hazaiaknál Mózes Gyula, György István, Péter Nándor, Józsa Zoltán, Dombi Tihamér és Csortán Szabolcs alkották a gárdát.

Mint György István edző-játékos honlapunknak elmondta, mindenkivel elégedett: „Nagyon apróságokon múlt, hogy kikaptunk. Egy rossz szót sem mondhatok senkire sem, mert jól szerepeltünk. Dombi és Csortán még meglepetéseket is okoztak játékukkal. Most nem volt szerencsénk, de nagyon kiegyensúlyozott csoport a miénk, sőt simán kijelenthető, hogy a legkeményebb is".

A következő fordulót október végén Kézdivásárhelyen rendezik.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Gima
2010-09-27 21:56:58
Fel a fejjel,lessz meg jobb is.
g

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."