Péter és Rareş a válogatottban

Az elmúlt hétvégén Konstancán rendezték az asztaliteniszezők válogatóversenyét a nemzeti csapatba. A serdülő korcsoportnál, a 13-15 éveseknél a legjobb 32 fiú és lány vett részt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

Asztalitenisz
Asztalitenisz
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. október 20., 14:08
0 hozzászólás. 

A Székelyudvarhelyi ISK-t a fiúknál Péter Nándor és Onofrei Rareş képviselte. Mindketten jól kezdtek, hiszen megnyerték selejtezőcsoportjukat, így következett a hatos elődöntő csoport, ahol a legjobb három jutott tovább. Egyazon csoportba kerültek az udvarhelyiek, de céljukat így is elérték, hiszen az élen zártak, így mind Péter, mind pedig Rareş a válogatott tagjai lettek, egy-egy besztercei, craiovai, konstancai és bukaresti asztaliteniszezővel együtt.

A lányoknál Kalóz Anitának volt nagyobb esélye egy hely elcsípésére a nemzeti együttesben, de neki a sorsolása nagyon nehéz volt. Nehéz selejtezőcsoportba került, ráadásul a második meccset követően kisebb sérülést szenvedett, fájós térddel kellett folytassa a küzdelmeket. Végül a tizenharmadik helyen zárt, így ő a bővített keret tagja lett.

A válogatót követően György István edző honlapunknak elmondta, maximálisan elégedett a gyerekek teljesítményével: „Csodálatos eredmény, hogy a fiúkkal ott tudunk lenni a legjobb hat közt, de tudjuk, hogy a továbbiakban még többet kell dolgoznunk, mert a válogatott összeállításánál figyelembe veszik még a top 12-es versenyt, valamint az országos döntőn elért eredményeket is. A cél, hogy ott legyenek a sportolók a jövő évi Európa-bajnokságon."


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."