Pár kiengedett meccs döntött

Az elmúlt hét végén a Székelyudvarhelyi ISK-Fejér asztalitenisz együttes férfi és lánycsapata érdekelt volt a felnőtt bajnokság második fordulójában.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

Asztalitenisz
Asztalitenisz
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. november 02., 13:50
0 hozzászólás. 

A György István edző-játékos által felkészített férfi gárda Kézdivásárhelyen vendégszerepelt az A osztályban. A Mózes Gyula, Péter Nándor, Csortán Szabolcs és György által alkotott csapat Medgyessel kezdett, vagyis a csoport legerősebb ellenfelével. Nem ment rosszul a játék az udvarhelyieknek, Mózes hibáját Csortán javította ki, de Péter könnyedén kiengedte kezéből a meccset, akkor a páros után vezethetettek volna. A végére rákapcsolt az ellenfél, így 9–4-re nyert.

A folytatásban a házigazda következett, és remek volt itt is a rajt, hisz 3–0 állt az eredményjezőn az ISK-Fejérnek. A második fordulóban csupán György nyert, így ez az előny el is szállt, sőt négy találkozó is 3–2–vel csúszott el, így a végén az ellenlábas örülhetett, 9–6-ra nyertek.

Asztalitenisz
Vasárnap az utolsó párharcban a tét a negyedik hely elkerülése volt Gyulafehérvárral szemben. György kiengedett egy mecccset, ez pedig rátette a pecsétjét az egész mérkőzésre, hiába Mózes százszázalékos teljesítménye, illetve Dombi Tihamér remeklése, az ellenfél 9–7-re diadalmaskodott, így az udvarhelyiek a negyedikek a kvartettben, de szoros a mezőny.

A lányok Topoloveniben játszottak, a Kalóz Anita, Abrán Mónika, Botorok Beáta és Péter Nóra összeállításban a B osztáyban. Medgyes ellen 9–1-re, Bukaresttel szemben 9–3-ra kaptak ki, míg az utolsó találkozón 9–6-ra diadalmaskodtak a házigazdákkal szemben, így harmadikok a rangsorban.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."