Nagy lépést tett a Fit.Feel SE a feljutásért

Százszázalékos teljesítménnyel, három mérkőzést megnyerve nagyon közel került a másodosztály selejtezőkörébe kerüléshez a Székelyudvarhelyi Fit.Feel SE asztaliteniszcsapata.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

Asztalitenisz_fit_feel
Asztalitenisz_fit_feel
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. november 29., 18:45
0 hozzászólás. 

Az elmúlt hét végén a férfi asztalitenisz B osztály harmadik fordulóját Brassóban rendezték. A Görgényi Levente, Jobb Levente, Márton Zoltán, Forgács B. Csanád és Moldván Zsolt alkototta együttes először a Bukaresti SK-t múlta felül 9:8 -ra, utána pedig rögton az élen álló Brassói SCM-t is megverte 9:6 -ra. Majd legvégül a CS Topolovenit ellen is 9:0 -ra diadalmaskodtak.

A gárda edző-játékosa, Görgényi Levente honlapunknak adott nyilatkozatában elmondta: „Csak gratulálni tudok a fiúknak, mindenkinek köszönöm, akik mellettünk álltak, szurkoltak, hittek bennünk, ilyen szép számban elkísértek Brassóba. Nagyon sok munka van a hátunk mögött, heti nyolc edzéssel készültünk a mérkőzésekre, örülünk, hogy karnyújtásnyira került a selejtező".

Dorsonczky József, a a Fit.Feel SE vezetője kifejtette, a topoloveni, második torna után tisztában voltak, hogy a hátralevő találkozókon szinte nem is hibázhat a gárda: „Tudtuk, hogy a volt román válogatottal beerősített Bukarestet kell elsősorban megvernünk, sőt, a hétvége előtt úgy festett, hogy kétszer. De az eredmények úgy alakultak, hogy ők kikaptak a brassóiaktól is, így nekünk az utolsó tornán elég lesz, ha a Brassó elleni összecsapást behúzzuk".

Az utolsó meccseket december 18-án rendezik a fővárosban.

A B csoport állása:


1. Fit.Feel SE. 16 pont (7győzelem, 2 vereség)
2. Brassó 15 (6/3),
3. Bukarest 14 (5/4)
4. Topoloveni 9 (0/9)


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."