A lányok teljesítették a célt, a fiúk nem

Az elmúlt hét végén Medgyesen játszott a Székelyudvarhelyi ISK-Fejér SK lány és fiúcsapata az országos asztalitenisz bajnokságban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

Asztalitenisz
Asztalitenisz
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. november 30., 18:15
0 hozzászólás. 

A lányok a B osztály harmadik teremtornáján álltak asztalhoz, eléggé megilletődve kezdték az összecsapásokat, Bukarest és Medgyes ellen vereséget is szenvedtek, csupán Kalóz Anita tudott nyerni egy meccset, így 9–0 és 9–1 arányban kaptak ki. A harmadik párharcban viszont már egy teljesen más gárdát lehetett látni, Kalóz nem talált legyőzőre, Veres Boróka és Abrán Mónika is hozták a kötelezőket, Botorok Beáta pedig feltette az i-re a pontot azzal, hogy megnyerte az utolsó meccset, így 9–8 arányban diadalmaskodtak Topoloveni ellen, így biztosították harmadik helyüket a csoportban.

A fiúk is két vereséggel kezdtek, a György István, Mózes Gyula, Péter Nándor, Csortán Szabolcs, Józsa Zoltán összeállítású együttes 9–5-re kikapott Kézdivásárhelytől, 9–4-re pedig a házigazdáktól. A mindent eldöntő találkozón roppant szoros meccseken 9–8 arányban maradtak alul Gyulafehérvárral szemben, ami azt jelenti, hogy az utolsó teremtorna eredményeitől függetlenül a kvartett utolsó helyén végeznek, így a tavaszi folytatásnál a kiesés elkerülése lesz a cél.

György István edző-játékos honlapunknak értékelve elmondta: „A fiúknál az eredményt nem kell kudarcként elkönyvelni, hiszen a legerősebb csoport volt a miénk, a gyulafehérváriaknál például besztercei, medgyesi és szerb sportoló játszik. Nálunk csak saját nevelésű, udvarhelyi játékosok állnak asztal mellé, ez pedig sokkal pozitívabb hangot ad a munkának. Fel kell készülnünk, de úgy látom, hogy nem esünk ki a másodosztályból".



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."