A feljutásért játszhat tavasszal a Fit.Feel SE

A Brassóval szembeni győzelemre volt szüksége, hogy megnyerje csoportját a Fit.Feel SE a férfi asztalitenisz B osztályban a hétvégi fordulóban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

Asztalitenisz_fit_feel
Asztalitenisz_fit_feel
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. december 13., 15:03
0 hozzászólás. 

A Görgényi Levente, Jobb Levente, Márton Zoltán, Forgács B. Csanád és Moldván Zsolt alkotta udvarhelyi gárdának nem volt szerencsés a sorsolása, ugyanis először a Bukaresttel, majd a Topoloveni-el, aztán a Brassóval mérkőztek meg. Az első párharcot el is bukták, a másodikat megnyerték – de a legfontosabbat, az utolsót megnyerték, ezzel az élen végeztek, egyben jogot szereztek a feljutásért folytatott további küzdelemhez.

Amint Görgényi Levente edző-játékos fogalmazott, egy nagyon kemény idényen van túl a csapat: „Tudtuk, hogy a brassóiak elleni találkozó lesz a kulcsmeccs, ezért is készültünk egész végig csak belőlük. Végül a munka meghozta a gyümölcsét, nem volt semmiféle probléma az összecsapáson, akár sokkal nagyobb arányú diadalt is arathattunk volna ellenük".

A Fit.Feel SE csapatfönöke, Dorsonczky József elismerően nyilatkozott a fiúk teljesítményéről: „A sorsolás nem volt kedvező, azt szerettem volna, hogy a Brassó elleni meccs legyen az első. De így is minden nagyon jól összejött. Örülök, mert a fiúk tudták mi a dolguk, odatették magukat, így tavasszal már a feljutásért folytathatjuk, tehát minden az elképzelésünk alapján megy tovább".


Asztalitenisz B osztály, utolsó forduló:
Fit.Feel SE–Bukaresti SK I 6:9
Fit.Feel SE–CSS Topoloveni 9:1
Fit.Feel SE–CSM Brassó 9:4

A csoport végeredménye:
1. Fit.Feel SE. 21 pont
2. Bukarest 20
3. Brassó 20
4. Topoloveni 12


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."