Százszázalékosak az asztaliteniszezők

Mindhárom meccsét megnyerte a Székelyudvarhelyi Fejér-ISK férfi asztalitenisz együttese az A osztály, rájátszás első tornáján.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

Asztalitenisz
Asztalitenisz
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. január 19., 13:28
1 hozzászólás. 

A Buzăuban rendezett első tornán az udvarhelyiek a Mózes Gyula, György István, Péter Nándor és Onofrei Rareş összeállításban utaztak el. A gárda célja a kiesés elkerülése, ezért az első két hely valamelyikét kell megszerezzék a négycsapatos csoportban.

Első ellenfelük Turnu Severin volt, jól is kezdtek a fiúk, hiszen 3:0-ra elhúztak, és bár volt egy adott pillanatban szorosabb párharc, a végén 9:4 arányban diadalmaskodtak (pontszerzők: György 3, Mózes 2, Péter 2, Onofrei 1, a Mózes-György páros 1).

A sorban Szatmárnémeti következett, itt is úgy tűnt, hogy simán meglesz a diadal, de felállt az ellenfél. A végét ismét jól bírta az udvarhelyi együttes, 9:4 lett az eredmény (György 3, Mózes 3, Péter 2, Onofrei 1).

A haramdik ellenlábas, az addig szintén százszázalékos házigazdák voltak, akikkel végig kiélezett csatát vívtak, sőt, döntő meccsre került sor, melyet Onofrei játszhatott, nem kis izgalmak révén pedig 3:2-re nyert, így összesítésben 9:8 lett a vége. Folytatás február közepén Szatmárnémetiben.

A lányoknak is fordulót rendeztek a B osztályban, Medgyesen vendégszerepeltek. Kiemelkedőt nyújtott Kalóz Anita, aki egyéniben szállította a pontokat. Eredmények: 4:9 Bukaresttel, 1:9 Medgyessel, 9:0 Topoloveni ellen, így a harmadik helyen állnak az udvarhelyiek a csoportban.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
PSz
2011-01-19 15:55:02
gratulalok!, hajra!, csak igy tovab, mutasatok meg mit tanultatok tellom :P

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."