Egy győzelemre volt a dobogótól

Az elmúlt hét végén a sportcsarnok adott otthont a serdülő (13-15 évesek) korosztály Top 12-es asztalitenisz-versenyének. Az udvarhelyi Péter Nándor hullámzó teljesítménye az ötödik helyre volt elég.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

Asztalitenisz_top12_febr6
Asztalitenisz_top12_febr6
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. február 07., 15:06
0 hozzászólás. 

A György István által felkészített, a Székelyudvarhelyi ISK színeiben induló Péter Nándor és Rareş Onofrei jól indították a szombati napot: győzelemmel kezdtek mindketten. Péter aztán a folytatásban gyorsan ki is kapott két meccset. A délutáni találkozókon újból összekapta magát a hazai környezetben játszó versenyző, a négy párharcból hármat megnyert, így visszatértek esélyei, hogy érmes helyeken zárjon.

Vasárnap hozta az utolsó két mérkőzését, de a végelszámolásnál a 7 győzelme és 4 veresége az ötödik helyre volt elegendő. Amennyiben még szerzett volna egy diadalt, úgy ezüstérmet vihetett volna haza. Onofrei végül a tizedik lett, a versenyt a besztercei Costea nyerte a fiúknál, az aradi Balint a lányoknál.

Asztalitenisz_top12_febr6

György István a versenyt értékelve honlapunknak elmondta: „Jól sikerült, nagyszerű körülmények között zajlott a torna. Elégedett vagyok Nándi eredményével, olyan ellenfeleket is legyőzött, akiket eddig még nem sikerült. Technikailag és fizikailag felvettük a harcot, pszichikailag viszont még fejlődni kell, hogy elkerüljük a hullámzó teljesítményt".



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."