Péter Nándor ismét fantasztikusat aratott!

Szombaton és vasárnap rendezték Kézdivásárhelyen a 2009-2010-es szezon második országos egyéni ranglistaversenyét.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

secuiana_kupa2
secuiana_kupa2
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2009. október 19., 09:12
0 hozzászólás. 


A torna a Secuiana Kupa nevet viseli, mivel a Secuiana készruhagyár volt a főszponzor. Az első ilyen turné Medgyesen zajlott szeptemberben, amit akkor Péter Nándor megnyert, és szerencsére ez most sem volt másképp! Így tehát két versenyből kettőn aratott - ami óriási nagy dolog -, egyre jobb formát mutat a fickó.

Péter Nánodor, alias Nándi, a csoportból simán jutott ki, a múltkori győzelme után ő volt az első számú kiemelt; a csoportban Farkast (Zilah) és Ifrimet (Râmnicu Sărat) is 3-0-ra verte. Az első 16-ban Szennyest (Sepsiszentgyörgy) 4-0, utána Demetert (Udvarhely) 4-1 arányban győzte le, a fináléba való jutásért Ancát (Kolozsvár) verte meg 4-2-re. Magabiztosan jutott el az elődöntőig, csupán Demeter tudta egy kicsit megszorongatni. Az elődöntő nagy csatát hozott, magabiztosan kezdett, de 2-0-ról az ellenfél még fordított. Nándi egy kicsit kiengedett, 2-2-ről aztán ismét összekapta magát és megnyerte a meccset 4-2-re. Tartotta a jó játékot a döntőre is, majd taktikusan és magabiztosan nyerte a 2009-es Secuiana Kupát. A fináléban Batogot (Bodzavásár - Buzău) 4-0-al múlta fölül.

A rangsor:
1. Péter Nándor
2. Batog George (Buzău)
3. Anca Vladimir(Kolozsvár) és Onofrei Rareș (Sepsiszentgyörgy).
- a díjakat a Secuiana tulajdonosa, illetve Bokor Tibor szenátor adták át.

A többiekről is nehány szót: Demeter Hunor elsőként jutott ki a csoportjából, a főtáblán a kézdivásárhelyi Szabót verte 4-3-ra, és jutott az első nyolcba, ahol épp Nándival került össze és kikapott, de ez nagyon szép eredmény tőle, hiszen két évvel kisebb (végül a 8. lett). Az ifi I-es kategóriában Dombi Tihamér a 10. helyen végzett.

Jövő hétvégén a kicsiknek országos döntő Bodzavásáron(Buzău) egyéniben és csapatban is, majd következik ismét egy ranglistaverseny, ezúttal Marosvásárhelyen.

Reméljük, hogy minden egyes ranglistaverseny így végződik, mint a két legutóbbi.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."