Hatodik helyen az ISK asztaliteniszezői

Az elmúlt hét végén Slatinán rendezték a serdülő együttesek országos csapatdöntőjét. A 13-15 évesek közötti megmérettetésben a Székelyudvarhelyi ISK fiúgárdája a hatodik helyen zárt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

Asztalitenisz
Asztalitenisz
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. március 01., 17:01
0 hozzászólás. 

A György István által felkészített együttest Péter Nándor, Onofrei Rareş, Demeter Hunor, Puja Attila, Kövecsi Tamás és Bíró Norbert alkották. A selejtezőcsoportban, majd a középdöntőben is minden akadályt simán vettek a fiatalok. A legjobb nyolc csapatot felvonultató mezőnyben aztán Nagykároly ellen 4–1-re győztek, egy győzelem kellett volna még az érmes helyezésért. De Câmpulung ellen hiába vezettek 3–1-re, fordított az ellenlábas. Két vereség követte ezt, a későbbi aranyérmes Besztercétől 4–1-re, majd Konstancától 4–2-re kaptak ki, így a hatodik helyen végeztek.

A lányok visszafogottan teljesítettek, a vezéregyéniség, Kalóz Anita sem tudta hozni megszokott formáját, így a középmezőnyben, a tizedik helyen végzett az ISK. Ezekkel az eredményekkel fontos pontokat szereztek a játékosok az egyéni rangsorban. Ezen a hét végén Péter Nándor és Dombi Tihamér a felnőtt országos egyéni döntőre utazik Buzăuba.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."