Edzőtábor az asztaliteniszezőknél

Jövő héten Ivóban tart egyhetes edzőtábort a Székelyudvarhelyi ISK-Fejér asztaliteniszcsapat. A György István álta irányított gárda ezek után tornák sorozatára indul.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

Asztalitenisz_isk_fejer_apr17
Asztalitenisz_isk_fejer_apr17
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. augusztus 05., 15:17
0 hozzászólás. 

Augusztus 7-13. között fizikai felkészülés szerepel a programban a kézdivásárhelyi valamint nagykárolyi asztaliteniszezőkkel együtt. A fizikai edzések mellett sor kerül gyalogtúrákra a Madarasi Hargitán, valamint különböző kiegészítő sportok gyakorlására is.

Az erőnléti felkészülés után már a versenyeken lesz a hangsúly. Minden kategória, az ifik és a felnőttek is Nagykárolyban vesznek részt egy ötnapos edzőtáboron, amit a hagyományos szolnoki Szent István Kupán való részvétel követ augusztus 19-20 között.

Asztalitenisz_isk_fejer_apr17

Az újonc csapatnak hazai környezetben lesz edzőtábora, amit György Szilárd, az Olaszországban szereplő edzőjátékos vezet.

Az ifiknek nem lesz sok pihenőjük, hiszen a szolnoki versenyt öt nap edzőtábor követ, amit Székelyudvarhelyen rendeznek kolozsvári és iaşi-i vendégjátékosokkal közösen. Az Onofrei-Dombi-Józsa-Gál valamint Demeter-Puja-Kövecsi-Tamás összeállitású csapatok augusztus 26-28-án a B divíziós selejtezőn vesznek részt, amivel gyakorlatilag el is indul a 2011-2012-es idény.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."