Sport » Egyéb sport

Négy sportágban tippelhetsz

Követed a focit, kézilabdát, teremfocit? Jó eséllyel találod el az eredményeket? Akkor tippelj az uh.ro-n, a legjobbakat megajándékozzuk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

tippfoci-01
tippfoci-01
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. szeptember 01., 17:17
2 hozzászólás. 

Az uh.ro-n nem csak rendszeresen beszámolunk a helyi sporteseményekről, de olvasóinknak évről-évre több sportágban is szervezünk tippversenyt, hogy még izgalmasabbá tegyük a sport szerelmeseink az eredmények követését. Ez így lesz idén is, a sportszezon kezdetével beindítjuk a tippverseny-gépezetet, ahol fordulóról fordulóra tehetitek meg tippjeiteket.

Idén négy sportág hét csoportjának meccseire lehet tippelni. A nagypályás futball-bajnokságok közül a Bajnokok Ligája 2014-2015-ös idényének eredményeit lehet megjósolni.

Négy csoport lesz a körzetiben

Bár a nemzetközi vonaltól kicsit távolabb áll, de a méltán népszerű Körzeti Labdarúgó Bajnokság sem marad le a listáról. Népszerűségét az is jelzi, hogy országos szinten, az eddigi években egyedül Hargita megyében kellett három csoportra osztani a csapatokat a nagy létszám miatt.

Ez az idei szezonban módosul, ugyanis A, B és C csoport helyett, most C-ből kettő is lesz: C1 és C2. Ezek a tippelés szempontjából is teljes értékű csoportok, így az A és B mellett a C1 és C2-ben is díjazzuk az első három, legtöbb pontot elérő tippelőt.

De nem csak a nagy pálya izgalmait fokozzuk a tippeléssel, ugyanis akik inkább a teremfocit követik, és fordulóról fordulóra szurkolnak az FK Székelyudvarhely csapatának, azok is megtehetik itt tippjeiket, a Futsal Liga 1 mérkőzéseire.

A helyi csapatoknál maradva: a Férfi Kézilabda Nemzeti Ligában nem csak a városi sportcsarnokban szurkolhatjuk végig az SzKC hazai mérkőzéseit, de a teljes idényt végig lehet tippelni az uh.ro-n.

Regisztrálj, tippelj, nyerj!

A tippjátékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni az uh.ro-n, ha még nem tetted volna meg, majd a szabályzat betartásával hétről-hétre megteheted tippjeidet.

Tippelni mindig az aktuális fordulóra lehet, az adott mérkőzések kezdésének időpontjáig. A szezon végén minden kategóriában az első három, legtöbb pontot begyűjtő versenyzőt ajándékkal jutalmazzuk.

Aki még nem jelentkezett a játékra, ne késlekedjen, ugyanis a Körzeti Labdarúgó Bajnokság és a Férfi kézilabda Nemzeti Liga már elrajtolt, de még így is bőven lesz alkalma felzárkóznia mindannak, aki lemaradt az első meccsekről.

A Futsal Liga 1 új idénye ezen a hétvégén veszi kezdetét, míg a BL szeptember közepétől rajtol.

Hajrá, jó szurkolást, jó tippelést!



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Pizsi
2014-09-01 21:18:09
roman első osztály is lehetne ilyen erövel fociban
avatar
bodega
2014-09-01 23:39:12
s melyik az a negy sportag?

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."