Sport » Egyéb sport

Góbék a sportág nagyjai között

Luxemburgot is bevették a székely teqballosok, olyan nevek tanulhattak tőlük, mint Puyol, Pirés vagy Nuno Gomes.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

AllStars
A sportág nagyjai, fotó: Dolcer Holding Budapest Facebook-oldal
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. október 02., 14:16
0 hozzászólás. 

A feltörekvő sportág, a teqball második nagy nemzetközi eseményét rendezték meg a hétvégén Luxemburgban. A Teqball All Stars Cup elnevezésű gálán olyan volt labdarúgók jelentek meg népszerűsíteni a sportágat, mint William Gallas, Simao Sabrosa, Nuno Gomes, Christian Karembeu, Carles Puyol, Robert Pires vagy Ruud Gullit, de jelen volt a sportág feltalálója, Borsányi Gábor is.

SzelfiPiresszel

Olyannyira jelen volt, hogy a világsztárokkal tarkított minifoci-gálamérkőzésen az ő három góljával nyert a Teqstars csapat 10-6 arányban, nála többet csak Carlos Puyol, a Barcelona volt védőlegendája rúgott. A sztárok persze teqballban is összemérték tudásukat, a helyszínen folyamatosan szelfiztek velük a fociszerető kisgyerekek, a fő mérkőzéseket mégis székely és magyarországi fiúk játszották.

Egyéniben a világkupa-döntő visszavágóját, a Blázsovics Ádám-Szolga Máté mérkőzést játszották le. A Budapesten is diadalmaskodó Blázsovics nyerte a találkozót.

EuropaiDonto

A világkupa páros döntőjének visszavágóját is megrendezték, itt volt érdekelt a Góbék Teqball Team, Lázár Zsolt most Szécsi Barna helyett Ilyés Szabolccsal állt az asztalhoz. A magyar csapatban Imreh volt jelen a Budapesten ezüstérmes párosból, ő Vargával alkotott egy párt Luxemburgban.

A Székelysport Facebook oldal élőben közvetítette a gála főmérkőzését, amelyet a Góbék Teqball Teamn teljes egészében fel is töltött Facebook-oldalára.

A találkozó a szokásos három helyett most csupán egy szetten keresztül tartott, és a világkupa-győztes góbéknak nem jelentett gondot a győzelem megszerzése. Míg Ilyés nagyszerűen fogadta a szervákat, addig Lázár lecsapásai megint félelmetesek voltak, ahogy Szolga Máté még a budapesti világkupán fogalmazott, Bogyó csapása olyan, mint egy lóé.

„Nyugodtan oda mehettünk hozzuk és beszélgethettünk, pacsiztak, közös fotózás bármilyen mennyiségben" – mesélt portálunknak a sztárok közvetlenségéről Ilyés a győztes mérkőzés után, sőt azt is elmondta, tudtak a bajnoki címükről, többen gratuláltak nekik.

A sportág következő nagy világeseményét márciusban rendezik Dubajban, ez szintén egy világkupaverseny lesz, és joggal mondhatjuk a góbék közül bárki képviseli Romániát, jó eséllyel indul a győzelemért.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."