Sport » Egyéb sport

Nem sikerült döntést hozni a nagypályás futballról

Kettős mérce az udvarhelyi sporttevékenységekre szánt pénzeknél. Döfkölődés, viccelődés van, de döntés vagy előrelépés nincs.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Egyeb_0805_Tanacsules
Egyeb_0805_Tanacsules
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. augusztus 05., 19:32
9 hozzászólás. 

A mai városi tanácsülés már csak a napirendi pontok száma után sem ígérkezett könnyű falatnak. A városvezető honatyák 19 témán szándékozták átrágni magukat, amiből a nagypályás futball kérdése hányadik is lehetett volna, mint a 18. Benedek Árpád Csaba még a napirendi pontok megszavazását sem várta meg, máris bokszolni kezdett Molnár Miklóssal. Nemrég került képbe a "Mi az újság"című kiadvány, aminek egyik cikkében a futsal működését szolgáló pénzösszeg százalékos elosztása volt leírva. Ennek valóságtartalmával nem volt kibékülve Benedek, így már a ideje korán kezdett neki a ki a keményebb farú seggberugdosós játéknak.

Egyeb_0805_Tanacsules
Benedek Á. Csaba: Ne dobjuk át más kertjébe a döglött macskát!

Akadozva, nehézkesen, helyenként elbagatellizálva a dolgokat jutottak el ahhoz a bizonyos 18. ponthoz, ami egy részvénytársaság létrehozását támogatná, aminek 51% -ban a helyi tanács lenne a tulajdonosa, illetve 1,5 milliárd lejt szavaznának meg a 2010-2011-es évre a nagypályás focinak. A részvénytársaság mondhatom, szinte senkit sem érdekelt, a tanácsülés elején megkezdődött kézilabda kontra futsal, Szász Jenő kontra Verestóy mérkőzések futottak. Bizonygatások, hogy kinek van nagyobb szíve, ki harcolt ki több pénzt a sportra, illetve vádaskodások, hogy ki kinek a mandátuma alatt mennyit költött a csapatára.

Egyeb_0805_Tanacsules
Molnár Miklós: Arra kérem Benedek tanácsos urat, ne ferdítsen!

Az MPP álláspontja szerint Buntáék kettős mércét használnak a sporttevékenységekre szánt pénzösszegek szétosztásánál, amiben a teremfocinak a kisebbik vékából jut a támogatás. Az RMDSZ folyamatosan állította, hogy az MPP valótlanságokat állít. A gyűlést Gálfi Árpád beolvasása tetézte, amint nyomatékos beszédmódjával Bunta Levente polgármestert kiűzte a tanácsteremből.

A nagy színjáték ellenére természetesen a mutogatáson kívül semmi sem történt és az eredeti napirendi pontot sem sikerült megszavazni. Bunta javasolta a következő tanácsosi ülés napirendi pontjai közé való újbóli felvételt, mert akkor talán itt lesz a Zöld-párti városatya, és sikerül megszavazni. Kettős mérce az udvarhelyi sporttevékenységekre szánt pénzeknél


9 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Csedo
2010-08-05 20:00:22
B.A.CS. gyanusitott, ojan mint egy kolto, majd a halala utan kezdik ertelmezni, hogy mire is gondolt
avatar
hunilaszlo
2010-08-05 20:14:56
egyaltalan ki volt az a huje aki B.A.CSval akart leulni targyalni?:)) mar unalmas a sportban az MPP udemere kontrazas...de en a nagypajas mellett vagyok!Hajra SZFC!
avatar
Gima
2010-08-06 09:22:47
Itt senkit se erdekli a szocialis resze.Az SZFC nem csak a 3 ligas csapatbol al hanem ifikbol is ahol rengeteg gyerek sportol es a kozos erdek az volna ,hogy tamogatni ,hogy legyen jovore es utana is lehetoseg a sportolasra.
Nem mind a jelenlegi SK-nal ahol ha mar nincsenek politikai erdekek akkor sarba tiporjuk mind azt ami szep volt.Nem ket kampanyra hanem evtizedekre kell egy klubott felepiteni.
g
avatar
pepe
2010-08-06 09:57:59
A nagypályás focit igenis kellene támogatni mert az az igazi foci!
de még egy rendes pályája sincsen a városnak jenci semmit nem áldozott a nagypályás focira 12 év alatt!
És tényleg most nemcsak arról van szó hogy vasárnaponként lejár egy mérkőzés hanem az utánpótlással való foglalkozás is fontos és csak évek múlva van ennek eredménye!
avatar
Gima
2010-08-06 10:51:03
Igen, Jencike a futsalon kivul semmi sportra sem aldozott es ott sem azert mert szerette hanem mert kellett a reklam.
nem csoda ,hogy a jelenlegi varosvezetes sem akar neki adni a falatkabol.
g
avatar
konzervativ
2010-08-06 12:56:16
Az mpp tamogatna a nagypalyas focit, de nem a teremfoci rovasara. Amit BACS-ek csinalnak, az aljas es tisztessegtelen. Es kozben kajanul vigyorognak...
avatar
feher-fekete
2010-08-06 13:02:41
nem vagyok se jeno se bukta parti a futszalt szerettem es szeretem de ami megmozgatott 1 egesz varost azt sikerul megint szetbaxni ugy hibas jeno is mind a tanacs is ezt mindenki tudja ... most is eladta a kaufland hata mogott a teruletet a praktikernek de pl. zsozso 8 millas fizetesere se futja es a comkim felvalalta volna 3 legjobban kereso focista fizeteset is... ezt is tudjuk varjuk a valasztasokot jeno ha azelott ebben a valsagban nem lesszz valami foradalom fele me az kene hogy a jenobol es buktakbol tulvilagra MENOK legyenek.. tisztelettel 1 medve
avatar
Gima
2010-08-06 13:03:44
B.A.CS. -nak a kezilabda az erdeke nem a nagypalyas foci.Ezert nem igazan ertem mert az MPP ellenzi annyira a nagypalyas focit.
Erthetelen.
g
avatar
hofika
2010-08-07 20:39:26
Itt azt szeretnek elérni hogy mindent a tanács fizessen a futsálnál és ha nem csináljak azt akor nagyon jó ok az RMDSZ nyakába várni az okot hogy megszűnnek,pedig egy klub elnök azon kellene dolgozzon hogy a pénzt előteremtse a fold alól is hogy a csapat ne szenvedjen hiányt,ha pedig nem képes a feladata elvégzésére akor miért ragaszkodik a bársonyos székhez?Nagy pályás foci azért nem tetszik nekik mert az RMDSZ terjesztette elé és az bőven elég arra hogy ne tett szedjen a dolog.Én emlékszek Jenő idejében mikor pályáztunk támogatásért akor az mondta sok sikert kivan nekünk továbbra is de sajnos nincs pénz támogatásra,pedig azelőtti évbe 1 országos bajnokunk volt a csapatba és a 2,3 helyezett is udvarhelyi volt.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."