Sport » Foci

Szőcsék a válogatottban, Gergely az FK Csíkszeredában

Két játékosunk is pályára lépett a román futsalválogatottban, Gergely Tibor az FK Csíkszeredához szerződött.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

szfc marosheziv1 2013 szept7
Gergely az éllovasnál fog játszani
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. március 20., 10:22
0 hozzászólás. 

Két barátságos mérkőzést játszott a román futsalválogatott kedden és szerdán Călărași-on a francia nemzeti csapattal, mindkét napon Nelu Stancea szövetségi kapitány legényei győzedelmeskedtek, illetve mindkét napon pályára lépett az FK Székelyudvarhely két játékosa, Mánya Szabolcs és Szőcs László is. Utóbbi az első, 4–1-re megnyert találkozón a harmadik gólt szerezte (rajta kívül Movileanu, Gherman és Șotîrcă voltak eredményesek), a szerdai meccsen 3–2-re nyert a román csapat, mindhárom gólt Florin Matei rúgta.

valogatottban

Az FK Székelyudvarhely vasárnap és hétfőn két meccset is játszik hazai pályán: a Sportis Târgoviște ellen vasárnap 18 órától bajnoki találkozót játszik Jakab Zoltán legénysége, másnap - szintén 18 órától - pedig a Román Kupa negyeddöntőjét is letudják.

A hét végén megkezdődik a tavaszi idény a megyei labdarúgó bajnokságban is. A második helyen álló FC Székelyudvarhelytől az éllovas FK Csíkszeredához távozott Gergely Tibor. Az IPSE 2. ligás futsal és minifocicsapatában is játszó sportoló évek óta az egyik leggólerősebb csatár a környéken, aki már az SzFC harmadosztályú korszakában (2006-2007 és 2009-2011) is a csapat tagja volt. Simon Arnold az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó együttesében lép pályára, de ez nem zárja ki azt, hogy ha a program engedi, akkor az SzFC-ben, illetve az IPSE minifocicsapatában is játsszon.

Az FC Székelyudvarhely szombaton 15 órától Maroshévízen játszik bajnoki találkozót, a másik udvarhelyi csapat, a Roseal SK pedig vasárnap, március 23-án 16 a sétatéri stadionban fogadja a Szentegyházi Vasast.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."