Sport » Foci

Felpörögtek az események Brazíliában

Nem csalódtunk az idei világbajnokságban. Remek mérkőzések jellemzik a rendezvényt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Boglárka is imádja a meccset | fotó: Sinka-Király Levente
Boglárka is imádja a meccset | fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2014. június 20., 10:23
0 hozzászólás. 

Színvonalas, gólokban és fordulatokban gazdag mérkőzéseket láthattunk eddig a brazíliai világbajnokságról. A legnagyobb meglepetés Spanyolország búcsúja a rendezvénytől, de már több csapat is eljátszotta esélyét, hogy bekerüljön a legjobb 16 közé.

Az uh.ro minden nap élő, szöveges közvetítéssel jelentkezett a Szentimre utcai G. Music Pubból, ahol a Príma Rádióval közösen szervezett helyszíni tippversennyel összekötött meccsnézésen vehettek részt a focirajongók.

Dél-Amerika tarolt

Csütörtök este a Kolumbia–Elefántcsontpart találkozóról részletes közvetítést láthattak olvasóink. A gyenge első félidőt követően a dél-amerikaiaknak sikerült megszerezni a győzelmet. A 2–1-es végeredmény Kolumbiának a csoportból való továbbjutást jelentette. 22 órakor a D csoportban Uruguay és Anglia csapott össze egy sorsdöntő találkozón.

Ezen a találkozón is a dél-amerikaiaknak ment jobban a foci, 2–1-re verték az angolokat. Ezzel az eredménnyel az angolok már-már vehetik is meg hazautazásukra a jegyüket. Éjszaka 1 órakor a japánok a görögökkel játszottak egy gólnélküli döntetlent a C csoportban, ennek ellenére mindkettejüknek megvan az esélyük a továbbjutásra.

Hétvégén sem fogunk unatkozni

Péntek este az Olaszország–Costa Rica D csoportos mérkőzést követhetik portálunkon, ezt a Svájc–Franciaországtalálkozó követi, a mai nap az Ecuador–Honduras E csoport találkozójával ér véget.

A szombati nap mérkőzései: Argentína–Irán, Németország–Ghána, valamint Nigéria–Bosznia-Hercegovina. Vasárnap a Belgium–Oroszország, Dél-Korea–Algéria és Egyesült Államok–Portugália találkozókat nézhetik meg a sport és focirajongók.

Ünnepeld a focit velünk

A mérkőzések előtt minden nap tippszelvényeket osztunk ki, a pontos eredményt eltalálókat a G. Music Pub sörökkel jutalmazza. Az uh.ro tippversenyén se felejtsék el megtenni tippjeiket, hiszen a világbajnokság után a Sarki Adidas jóvoltából értékes nyereményeket vihetnek haza a legtöbb pontot gyűjtő játékosok, valamint a G. Music Pub is egy 50 lejes vásárlási utalvánnyal jutalmazza a nyertest.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."