Sport » Foci

Foci vb: a legboldogabbakkal játszottak az olaszok

Olaszország vagy Costa Rica? Önök melyikre tippelnek? Élőben jelentkezünk a találkozó eseményeiről.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

olasz costarica
Melyik ország lesz boldogabb a találkozó végén?
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2014. június 20., 17:34
0 hozzászólás. 

21:03 Legközelebb holnap este jelentkezik portálunk élő, szöveges közvetítéssel. A Németország–Ghána találkozót szemeltük ki este 10 órára. Köszönöm figyelmüket, tartsanak velünk holnap is.

20:53 Vége a mérkőzésnek. A végeredmény: Olaszország–Costa Rica 0–1. Úgy gondolom, hogy továbbra is Costa Rica marad a világ legboldogabb országa. Ez az eredmény egyben Anglia búcsúját is jelenti, na meg Balotelli is elbúcsúzhat az angol királynő csókjától.

20:51 Két perc van még hátra, a Costa Rica-i szurkolók már ünnepelnek.

costaricadrukker

20:45 Cassano egyenlíthetett volna, de egy védő erősebb volt nála. Csak beleérni tudott a beadásba, helyezni már nem.

20:43 Ha a hátralévő pár percben az fog történni, mint az elmúlt negyven percben, akkor foci szempontjából ezen a találkozón már nem fog történni semmi.

20:42 Costa Rica nem engedi közel magához az olaszokat, ellentámadásokból pedig veszélyesebbek is, mint az olaszok. Úgy néz ki, hogy igazam lesz, csak a nevük miatt tartották esélyesebbnek Olaszországot. De még mindig van öt perc a mérkőzésből.

20:39 Negyedóra van még a találkozóból. Az olasz szurkoló arca mindent elárúl.

olaszdrukker

20:30 Egy jó ismerősöm már Costa Rica-i mezt szeretne vásárolni, ugyanakkor eladásra kínál angol felszerelést, olcsón.  Az érdeklődők a szerkesztoseg@uh.ro címre írhatnak további részletekért. A mérkőzésről annyit, hogy megy a játék, telik az idő, de helyzet már rég nem volt.

20:21 Olaszországnak csak egyszer sikerült legyőznie Costa Rica válogatottját, de csak azért , mert egyszer találkoztak fennállásuk óta.

20:17 Pirlo végez el egy szabdrúgást, de ez neki is távoli volt, nem jelentett veszélyt Navasnak.

20:10 Mindenki támad az olasz csaptból, a védők is feljöttek, de csak egy szöglet a legnagyobb helyzetük.

20:04 Megkezdődött a második félidő. Costa Rica még mindig a legboldogabb ország a világon. Az olaszok nincsenek könnyű helyzetben, ha nem tudnak gólt lőni, akkor Uruguay ellen kell kiharcolniuk a továbbjutást.

19:49. Vége az első félidőnek, az eredmény: Olaszország–Costa Rica 0–1. Én egyet lazítok itt:

jacuzzi

19:45 Vezet Costa Rica!!! Ezt megelőzte egy vitatott helyzet, amire büntetőt reklamáltak a dél-ameriakiak. Ruiz a gólszerző, Diaz beadását fejelte a kapufára, onnan a gólvonal mögé pattant a labda.

19:44 Szép helyzet volt. A Costa Rica-i Ruiz emelt be középre, Duarte fejjel csúsztatott tovább, de pár centivel fölé ment.

19:39 Próbálkoznak Costa Rica játékosai is távoli lövésekkel, de Buffonnak ezek csemegék. Gól kellene mindenképp, hogy jobban felpörögjön a játék.

19:35 Gondoltak biza! Balotelli emelt szépen, de pár centivel mellé ment. Fél perc múlva újra ő eresztett el egy bombát, nehezen fogta ezt a kapus.

19:31 Ha jól belegondolunk, mindkét csapatnak jó a döntetlen, azzal kiejtenék Angliát, de akkor elmaradna a csók! És a következő mérkőzésen is legalább egy döntetlen kellene az olaszoknak Uruguay ellen. Vajon ők erre gondoltak?

19:27 Az olaszoknál Balotelli próbálkozik többször is áttörni a Costa Rica-i védelmen, de rendre gátolják őt.

19:23 Továbbra is teszik-veszik a labdát, de komoly helyzet nincs. Egyelőre csak a mérkőzés tétje látszik.

19:20 Aki felismeri a fotón látható személyeket, az ne habozzon hívni a legközelebbi rendőrséget.

toloszek

19:18 Több, mint negyedóra telt el a mérkőzésből, egyelőre nincs gól. Közbe a brazil rendőrségtől kaptunk egy fotót amit hamarosan meg is mutatunk. Csalókat keresnek, történt ugyanis, hogy az egyik mérkőzésen a tolószékekből felugráltak gólörömükben a nézők. Ők a mozgássérültek helyére vettek jegyet és tolószékben érkeztek a találkozóra.

19:10 Balotelli egy szögletet követően közelről lőhetett volna kapura, de elnézte, a kapu mellé lőtt.

19:06 Costa Rica lő először távolról kapura, Buffon védi. A folytatásban is ők veszélyeztetnek.

19:00 Megkezdődött a mérkőzés. Olaszországot tartja mindenki ma az esélyesebbnek, de szerintem csak azért, mert Olaszországnak hívják őket. Voltak már meglepetések ezen a világbajnokságon. De az is igaz, hogy az a királynői csók is sokat számíthat ma.

18:54 Az olaszok kezdőcsapatában ott van Pirlo és Balotelli is. Utóbbi azt nyilatkozta a tegnap, hogy segít az angoloknak továbbjutni, ha azt az angol királynő egy csókkal hálálja meg. Nem tudom, hogy mi volt a királynő válasza. Az biztos, hogy az angoloknak csak akkor lesz egy halvány esélyük a továbbjutásra, ha ma nyernek az olaszok.

18:38 A happyplanetindex.org portál felmérései szerint Costa Rica a világ legboldogabb országa. Az biztos, hogy a fociválogatottjuk rajongói ma nagyon boldogok. A D csoportban egy szép győzelemmel kezdtek az esélyesebbnek tartott Uruguay ellen, ma a továbbjutásért játszanak. Ellenfelük a négyszeres világbajnok Olaszország. Ők az angolok ellen kezdtek jól ezen a világbajnokságon, 2–1-re verték Rooneyékat.

Legnagyobb fájdalmunkra a mai közvetítésünk nem a G. Music Pubból történik, de felhívom figyelmüket, hogy a kocsma ma is várja vendégeit a közös meccsnézésre, na és a mérkőzés előtti tippversenyre. A kivetítőn magyar kommentárral nézhető találkozó után a pontos eredményt eltaláló vendégeket a G. Music Pub friss, hideg sörökkel jutalmazza. Jó szurkolást kívánok és szerencsés tippelést.

 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."