Sport » Foci

Kialakul a francia-német negyeddöntő?

Zajlik a kieséses szakasz, négyen már a nyolc között, hétfőn újabb két összecsapás jön, pályán a franciák és a németek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

jun30a3
Huntelaar rúgta be a mindent eldöntő tizenegyest a végén. Fotók: fifa.com / Getty Images
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. június 30., 14:42
0 hozzászólás. 

A brazilok és a hollandok óriási izgalmak árán jutottak a legjobb nyolc közé, Kolumbia oktatta Uruguayt, a tíz emberrel játszó Costa Rica büntetőpárbajt nyert a görögök ellen.

Szombaton hajszálon múlt, hogy nem esett ki a házigazda Brazília: habár hamar vezetést szerzett Chile ellen, Alexis Sanchez kiegyenlített, és ez így is maradt, a hosszabbítás sem döntött, pedig az utolsó percben Pinilla kapufát lőtt a chileiektől. A tizenegyesrúgásoknál higgadtabbak voltak a brazilok, 3-2-re nyerték a párbajt.

jun30a1

A szombati második összecsapáson a szenzációsan játszó Kolumbia 2-0-ra verte Uruguayt James Rodriguez két remekbeszabott góljával, így Brazíliával játszik majd a négy közé jutásért.

Nem játszott jól az első félidőben Hollandia Mexikó ellen, a közép-amerikaiak vezetést is szereztek a második félidőben Dos Santos révén, de a végén kicsikarták a továbbjutás a narancsmezesek: Sneijder egyenlített a vége előtt két perccel, majd a Robben buktatásáért megítélt tizenegyest Huntelaar értékesítette, ezzel 2-1-re győztek a hollandok.

Ellenfelük Costa Rica lesz: a közép-amerikaiak tegnap késő este játszottak Görögországgal, Ruiz gólja után azonban tíz emberre fogyatkoztak, a görögök az utolsó pillanatokban egyenlítettek Papasztatopulosz találatával. A hosszabbítást kibekkelték a costa rica-iak, a büntetőpárbajt pedig 5-3-ra megnyerték.

jun30a2

Portálunk, valamint a Príma Rádió rendszeres közös meccsnézést tart esténként a Szentimre utcai G. Music Pubban, ahol a Magyar Televízió 1-es csatornáján lehet figyelni az eseményeket.

A ma esti meccsekről is élő közvetítéssel jelentkezik az uh.ro a pubból, 19 órától Franciaország Nigériával játszik a legjobb nyolc közé jutásért, 23 órától pedig Németország Algériával mérkőzik. A két továbbjutó egymás ellen játszik majd a negyeddöntőben a hét végén.

A mérkőzések előtt helyszíni tippversenyt tartunk a G. Music Pubban, a pontos eredmény eltalálásával söröket lehet nyerni. A szelvényeket a mérkőzés kezdési időpontja előtt kell kitölteni és leadni.

Ugyanakkor az uh.ro-n is zajlik a tippverseny, a megszokott keretek között, nyereményekkel: a Sarki Adidas támogatásával értékes nyereményeket lehet majd hazavinni a világbajnokség után, illetve a G Music Pub jóvoltából egy 50 lejes vásárlási utalványhoz is hozzá lehet majd jutni.

Szurkolj velünk, élvezzük együtt a brazíliai foci vb-t!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."