Sport » Foci

Dobogón végzett az udvarhelyiekkel felálló válogatott

Négy udvarhelyi játékossal a keretében Románia U19-es női válogatottja a harmadik helyet szerezte meg Oroszországban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

noi valogatott u19
Románia U19-es női válogatottja
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2016. március 20., 13:49
0 hozzászólás. 

Az elmúlt héten Szocsiban, egy barátságos tornán vett részt Románia U19-es női válogatottja. A Szuperligában szereplő Székelyudvarhelyi Vasas Femina együtteséből négy játékos kapott behívót a válogatottba: Kajtár Linda, Geréd Erika, Bartalis Barbara és Bíró Enikő. Amint arról korábban beszámoltunk, a román csapat elődöntőbe jutott a nyolccsapatos tornán.

Csütörtökön Észak-Koreával mérkőztek meg a lányok. A találkozón Kajtár, Geréd és Bíró kapott szerepet. Az ázsiaiak az első félidőben büntetőből szerezték meg a vezetést, majd a második játékrészben egy szépen kidolgozott támadás után belőtték második találatukat is. Bíróéknak nem sikerült ezen a mérkőzésen a gólszerzés, így szombaton csak a kisdöntőben állhattak újra pályára.
Ezen a találkozón Szibéria volt az ellenfél. Már a kilencedik percben vezetést szerzett a román válogatott, végül 3-0-ra győzött. Ezen a találkozón mind a négy udvarhelyi lány szerepelt. A tornát Észak-Korea nyerte meg, ők a döntőben a házigazda Oroszországot 2-0-ra győzték le.

A Vasas-lányok vasárnap utaznak haza Szocsiból. Nem lesz sok idejük a pihenésre, mivel kedden délután 3 órakor nagyon fontos találkozón kell pályára lépjenek. A román női Szuperliga alapszakaszának 12. fordulójában a Borgóprundi Heniu otthonában vendégszerepel a Székelyudvarhelyi Vasas Femina. A rájátszást jelentő negyedik hely megszerzése érdekében nagyon fontos, hogy három pontot hozzanak haza a lányok a Beszterce megyeiektől, az udvarhelyiek jelenleg 15 ponttal a tabella hatodik helyén állnak.

A keddi találkozót követően ismét a válogatottal tart néhány játékos. Ezúttal Olaszországban a Franco Gallini Emléktornán vesz részt az U19 és U16-os válogatott. A Vasas Femina csapatától mindkét korosztályos válogatottban fognak szerepelni játékosok.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."