Sport » Foci

A hosszabítás utolsó percében ítélt büntetőt

Végig vezette a találkozót az SzFC, a játékvezető az utolsó pillanatban fújta be a büntetőt a vendégeknek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

szfcszocslaszlo
Szőcs László, fotó: Pál Árpád
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. április 16., 19:57
0 hozzászólás. 

A Dési Egyesülés csapatát fogadta a Székelyudvarhelyi FC a huszadik fordulóban. Az erős napsütésben sokan voltak kíváncsiak a mérkőzésre, a Székely Medvék is eljöttek bíztatni a csapatot. A hazaiak ComanSavin, Szőlősi, Demény, Szécsi (Balázsi 86.) – Péter, Bálint Rajmond (Fodor 88.), Simon, Berki, Szőcs (Bálint Róbert 45.) – Doltea összeállításban léptek pályára.

A vendégek jól kezdték a találkozót, az első tíz percben meg is dolgoztatták Comant, aki először egy távoli lövést, majd egy szöglet utáni fejelést követően is bravúrral hárított. A désiek tovább domináltak, eléggé beszorították az udvarhelyieket, de a védelem állta a sarat, a beívelt labdáikat is rendre kifejelték, és kontrákra építkeztek.

A harminckettedik percben Szőcs László húzta meg, keresztbefutott a kapu előtt, és amikor kapott egy lövőhelyzetet a hosszú alsóba gurított. Nem sokkal ezután Simon szúrt rá egy lövést, de a vendégek kapusa jól nyújtózott. A lefújás előtt Szőcs kapott egyet, így sántítva ment be az öltözőbe. A második félidőre kijött még, de nem tudta folytatni a játékot.

Mihai Ioan Iulian játékvezető láthatóan a vendégek javára fújt a legtöbb esetben, arra is volt példa, hogy az egyik dési játékos beismerte szabálytalanságát, de a bíró mégis továbbengedte a játékot. Péter Mózes egyik kérdéses szituáció után félre is vonult, nehogy reklamálásért megkapja a második sárgáját.

A második játékrészre a hátrányban lévő csapat fáradt el jobban, sokat szabálytalankodtak és nem tudtak veszélyesebb helyzetet kialakítani, míg Doltea előtt több lehetőség is adódott a különbség megduplázására. A legnagyobb esélye erre egy kiugratás után történt, amikor a csatár egy az egyben vezethette rá a kapusra, megpróbálta átejteni azt, ez sikerült is, a labda viszont fölé ment.

A kilencvenkettedik percben Savin szabálytalankodott saját tizenhatosán belül, a bíró büntetőt ítélt és a volt rapidistának kiosztotta második sárgalapját. Marius Ionescu végezte el a tizenegyest és be is lőtte, viszont az udvarhelyiek szerint Savin még a pályán volt, amikor elvégezte a büntetőrúgást. A bíró a partjelzővel egyeztetve úgy döntött, nem rúgatja újra a tizenegyest, megadja a gólt.

A lefújást követően Szőcs is beszaladt az udvarhelyek egy emberként vették körül a játékvezetőt, aki még a mérkőzés után is sárgalapokat osztott. Nyilván a nézőknek sem tetszett a bíró produkciója, beordibáltak neki, sokan meg is várták volna, a biztonságiak kellett bekísérjék az öltözőbe. A hosszabbításban értékesített büntetővel 1-1 lett a mérkőzés végeredménye.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."