Sport » Foci

Így kezdődött el az Európa-bajnokság (videók)

Balaton Sound a megnyitón, Kassait hibáztató románok, orosz-angol háború az utcákon. Így kezdődött az EB.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

EB
A 442oons videójából, képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. június 12., 15:21
0 hozzászólás. 

A Gondűző fröccsterasza a rossz idő ellenére is megtelt az Európa-bajnokság nyitómérkőzésére. A helyszínen az eredményekre tippelni lehetett, a szerencsés beletrafálók egy palack prémium borral lettek gazdagabbak.

A megnyitó nem volt szokványos, a szokásos ceremóniát a Balaton Soundhoz hasonlító húsz perces színkavalkád váltotta fel, David Guettával. A 444! Internetes portál fel is tette a kérdést, hogy mit várhatunk egy tornától, amelyik így kezdődik. Szerencsére hamar elkezdődött a foci is, meglepően kevesen szorítottak a románokért a nyitómeccsen a Gondűző teraszán.

Egyik csapat játéka sem volt átütő, végül Dimitri Payet klasszisteljesítménye és utolsó percekben lőtt hatalmas gólja eredményezte a házigazdáknak, hogy sikerült begyűjteniük a három pontot. A 442toons jóvoltából vicces összefoglalót is nézhetünk a mérkőzésről.

A nyereménybor nagyon finom a Gondűző fröccsteraszán, mindenkinek ajánljuk a tippelgetést. Még néhány apuka is átsunyizott egy közeli kicsengetésről, ami amúgy is minden évben van, míg EB csak négyévente. Utólag több internetes portálon is olvastuk, hogy a román csapat Kassaiban látta a bűnbakot vereségéért, holott a magyar játékvezető egy büntetővel is megajándékozta őket. Biztosan könnyebb elviselniük így, mint belátni hibáikat.

A szombati nap már három találkozóval érkezett, de inkább a szólt a huligánok randalírozásáról, mint a labdarúgásról. A nap első találkozóján először láthattuk az albánokat nagy világversenyen. Egyelőre rájuk sem a remek játékuk miatt fogunk emlékezni.

A nap második találkozója igencsak szépre sikerült, Walesnek sikerült felülemelkednie Szlovákián, egy küzdelmes meccsen. Sok portál máris azzal foglalkozik, mi fog történni az Angliával való összecsapásukon, hiszen az egyaránt több tízezres táborral rendelkező két szomszéd a harmincezres lakosságú Lensben csap majd össze jövő héten.

A probléma azért is valós, mert a francia utcákról nem érkeztek túl jó hírek, az angol és az orosz focihuligánoknak sikerült felforgatniuk mindent. Persze így is volt, aki csupán a sörét féltette.

A pályán szép összecsapást láthattunk a két nemzet válogatottja között, és döntetlen ide vagy oda, az angol csapat játéka bizonyult az eddigi nyolc pályára lépő csapat közül a legmeggyőzőbbnek. Ma újabb három mérkőzéssel folytatódik az Európa-bajnokság.

Kocsmaszleng:

– Ha nincs foci, nem is iszok.

– Akkor most egy hónapig kell igyál!

 

– Kérek egy sportfröccsöt!

– Egyetlen egyet?

 

– Kivel játszanak a magyarok?

– A piros-fehér zászlóval.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."