Sport » Foci

Nagyszerű eredmény, bajnokot vertek a csajok

A női labdarúgó bajnokság 5. fordulójából elmaradt mérkőzésén a Vasas megverte a címvédő Kolozsvárt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vasas_kolozsvar
vasas_kolozsvar
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2009. november 18., 17:55
0 hozzászólás. 


Nem várt eredmény született Szentegyházán, óriási meglepetésre a lányok egyetlen góljukkal sikerült legyőzzék a többszörös bajnok Clujana csapatát.

Székely János tanítványai majdhogynem esélytelenül indultak neki a mérkőzésnek, de a győzni akarás, a küzdelem, a kitartó védekezés sikerre vitte a mérkőzést. Eléggé kiegyenlített első félidőt láthattak a nézők, habár már a meccs elején észrevevődött, hogy az ellenfél játékosai kiemelkedőbb egyéniségek: magabiztosabban kezelték a labdát, ügyesen passzolgattak, erősebb lövésekkel veszélyeztették a mieink kapuját. Ennek ellenére lányaink folyamatosan ellenálltak a támadásoknak, kontráztak, és néha sikerült be-be szorítani őket.

vasas_kolozsvar

A 35. percben érkezett a meglepetés, vezetéshez jutottak a mieink: egy kis időre leblokált a kolozsváriak védelme, Sándor Emese ugrott ki a fal mögül, a kapus ügyetlenkedett, és a visszapattanó labdát egy csel után az üresen maradt hálóba helyezte.

Még sokáig könnyelműsködtek a vendégek, és a mérkőzés második felében hiába keményítettek be, csak a kapufát találták el egy alkalommal. Mindössze egy nagyobb helyzete volt a Vasasnak a második félidőben, nagyjából a védekezésre kellett koncentráljanak. Ebből viszont jelesre vizsgáztak, és egy óriási küzdelemből végül győztesként kerültek ki.

Székely János: ”A mérkőzés előtt elmondtam a lányoknak, hogy szívvel-lélekkel harcoljanak, tegyenek meg minden tőlük telhetőt, az eredmény nem számít. Ezt megtették, és meg is lett az eredménye. Kicsik vagyunk, most kezdtünk, csak küzdeni tudunk. Kellett egy kis szerencse is ezen a mérkőzésen, de a lányok mindent kiadtak magukból, megnyerték a meccset, ügyesek voltak. Nem kis dolog a hatszoros bajnokot megverni, nagyon sok önbizalmat adott ez nekünk.”

Szombaton ugyancsak hazai pályán lépnek pályára a csajok, az ellenfél az egy hellyel megelőző (jobb gólarány végett) Nagyváradi Motor csapata lesz.

Szentegyházi Vasas – Kolozsvári Clujana 1-0
Gól:
Sándor Emese (35.)

A táblázat állása megtekinthető a sporteredmények kategóriában.

Fotók:


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."