Sport » Futsal

Kétszeri vert helyzetből állt fel az SK

Pocsék első félidőt követően háromgólos hátrányba került a Székelyudvarhely SK a teremlabdarúgó 1. Liga harmadik játéknapján.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

futsal szekelyudvarhely sk
Fotó: Csedő Attila.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. október 01., 19:20
0 hozzászólás. 

A Kézdivásárhelyi KSE otthonában lépett pályára a Székelyudvarhely Sport Klub a futsal alapszakasz harmadik fordulójában. Az Albert István által irányított együttes megnyerte az első két meccsét ebben az idényben, bizakodóan vágott neki a székely rangadónak.

A találkozóra el sem utazott Szabó és Pál, mindketten a hétvégén sérülést szenvedtek a körzeti bajnokságban való szereplésükkor. Így az tréner a Péter – Kovács, Szőcs, Miklós, Birtalan (játszottak még: Képíró, Biró, Jakab) összeállítással kezdett. Az első húsz percben nem sikerült a megbeszélt taktikai elemet betartania a fiúknak, így nem csoda, hogy a házigazdák 4–1-es előnnyel mehettek az öltözőbe.

A második félidőben már teljesen más arcát mutatta az SK, lassan megkezdte a hátrány ledolgozását, feljött 4–3-ra. A neheze viszont még hátravolt. A 37. percben ugyanis még mindig a kézdivásárhelyiek voltak nyeregben: 6–4-re vezettek.

Mezőnyjátékosra cserélte kapusát a tavalyi bronzérmes, a húzás be is jött: előbb akcióból, majd kisbüntetőből találtak be. 6–6-nál Szőcs még elvétett egy kisbüntetőt. Az utolsó percben egy szögletből alakult ki a végeredmény.

Albert István, az SK edzője portálunknak értékelve elmondta: „Nem tetszett, amit az első játékrészben láttam. A másodikban aztán mindenki szívét-lelkét beleadta, meglett a győzelem. Nem szabad elfelejteni, hogy csupán hét mezőnyjátékossal játszottuk végig a meccset. Egyben köszönjük a tízfős Székely Medve szurkolótábor biztatását".

Teremlabdarúgó 1. Liga, 3. forduló:

Kézdivásárhelyi KSE–Székelyudvarhely SK 6–7 (4–1)

Gól: Szőcs László, Miklós Sándor 3-3, Kovács Ákos.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."