Sport » Futsal

Szülinapi zsúrt tartott a futsalbajnok

Gálameccsel ünnepelte meg tíz évvel ezelőtt szerzett első aranyérmét a Székelyudvarhely Sport Klub teremlabdarúgócsapat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

futsal, galameccs
Fotó: Kakasy Botond.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. március 03., 22:47
1 hozzászólás. 

Vasárnap délután a városi sportcsarnokban az „Jöhet a bumm-bumm-bumm!" című Republic-dalra vonult be az egykori Székelyudvarhely Sport Klub játákoskerete. A 2003-ban, hazai környezetben megnyert legelső bajnoki címét ünnepelte az együttes. A keret tagjai közül egyedül Gál István hiányzott – ő jelenleg Magyarországon futsalozik, a többiek ott voltak és egy nosztalgia-meccset játszottak az FC Gimi 2002-as együttesével.

Utóbbiak a középiskolások számára kiírt teremlabdarúgó torna országos fináléjába jutottak be akkor, tehát azt lehet mondani, hogy ezen két gárda tette meg az első lépéseket városunkban a futsal terén. A kétszer 25 perces játékidejű meccs 4–1-es SK-sikerrel zárult.

sk, gimi

A 2003-as országos bajnok Sport Klub kerete: Klein László, Tamás Géza, Tarcsafalvi Csaba, Nagy András, Dénes Barna, Mihály Lehel, Botorok János, Kis Lajos, Ádámosi Béla, Hompoth Dezső, Szabó Zoltán, Kalamár Andor, Csomor Csaba, Gál István. Edző: Jakab Zoltán.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Szerenke
2013-03-04 10:13:26
Ugyesek voltatok fiuk! Az elejetol... Szegyen, hogy a " Gimi" csapat tagjai nem kaptak emleklapot meg viragot, a Nagy Szervezok, megint lejarattak magukat. Pedig kiktol is indult az igazi futsal??? Gondoljunk csak vissza, amikor az egesz csarnok attol zengett, hogy " ZOLD-FEHEREK, ZOLD-FEHEREK OLE-OLE-OLE"...... es a hires SK-t(akik akkor meg nagyon sehol nem voltak...) 4-3-ra vertek... csak etikai okokbol megint kellett jatszani, amikor teny, ok nyertek 4-3-ra.. Sokat lehet koszonni Kovacs Lajos tanar urnak, es a "kezdo csapat" tagjainak!!! Es a szurkolo brigadnak csak annyit, hogy Galameccskent, szinten etikai szempontbol, mivel ket olyan csapat jatszott akikre igenis a varos buszke lehet(ne), illett volna egyenertekuen szurkolni! Csongor, koszonom, hogy megemlitette az igazsagot!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."