Sport » Futsal

Tetszetős játékot mutatott az FK a minitornán

Háromcsapatos tornán mutatkozott be a Futsal Klub Székelyudvarhely teremlabdarúgó csapat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

gobesk-01
Fotók: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2013. július 30., 10:43
2 hozzászólás. 

Több néző volt a sportcsarnokban az FK bemutatkozóján hétfő este, mint a tavalyi idény utolsó bajnoki meccsein, a minitornát megtekintők nem csalódtak: erős, ütőképes gárda képét mutatja az új FK.

Jakab Zoltán csapatában egyelőre nyolc mezőnyjátékos és két kapus lépett pályára. A vezetőedzőtől megtudtuk, hogy Mánya Szabolcsot leigazolják Sepsiszentgyörgyről, Birtalan Barna augusztus 5-én csatlakozik a kerethez, Miklós Sándornak pedig az egyéni döntése lesz az, hogy az FK-t vagy az IPSÉ-t választja – hétfőn utóbbiaknál játszott.

Klein László ott volt a meccsen, de bokasérüléssel bajlódik, ezért nem játszott. Jakab szerint még legalább egy mezőnyjátékosra szüksége lesz a csapatnak. "Helyből megoldjuk" – közölte a tréner, utalva arra, hogy a hétfő esti tornán az IPSE és az alkalomra verbuvált minifocisok játékosait is figyelemmel kísérte.

gobesk-02

A három gárda egy minibajnokságot játszott (térfélcsere és időmegállítás nélkül negyven perc volt egy meccs) az első meccsen az FK abszolút fölényben futsalozott, de voltak jó villanásai az alkalomra verbuvált vegyes csapatnak is, majd az IPSE elleni találkozó igazi teremfoci-csemege volt, látványos akciógólokkal.

Az utolsó meccset már nem nézte meg a közönség nagyrésze, pedig potyogtak a gólok: a minifocisok kezdtek jobban, a futsal másodosztály ezüstérmese egyenlíteni és fordítani is tudott, de a végén mégis a sárgamezeseknek jött ki jobban a lépés.


A minitorna eredményei


FK SzékelyudvarhelyMinifoci Válogatott 9–2

Gólszerzők: Szabó Zsolt, Mánya Szabolcs 2-2, Biró Attila, Szécsi Barna, Mihály Zoltán, Szőcs László, Csoma Ferenc, illetve Péter Mózes, Somolyák Csaba.


FK–Infopress SE 5–2

Gólszerzők: Mihály, Mánya, Szőcs, Szécsi, Szabó, illetve Gagiu Zsolt, Miklós Sándor.


Minifoci Válogatott–Infopress SE 9–7

Gólszerzők: Péter Mózes 5, Kővári Levente, Dénes Botond, Knobloch Zoltán, Luka Csaba, illetve Fodor Attila, Gagiu Zsolt 2-2, Gergely Tibor, Miklós Sándor, Bak István.

 



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
ikszipszilon
2013-07-30 17:12:36
Bajnokság
Reméljük kevesebb züllés fogja az új idényben jellemezni a játékosokat, és így talán hatékonyabb játékot tudnak mutatni a fiuk:)
avatar
cittadella
2013-07-31 10:28:07
http://www.servuspress.ro/servus/2013/07/campionii-futsalului-s-au-intors-la-deva/

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."