Sport » Futsal

Durva ellenfelet győzött le az FK

Nem volt egy dimenzióban az FK Székelyudvarhellyel vasárnap esti ellenfele: futsalcsapatunk hétgólos győzelmet aratott Târgoviștén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fkcalaras-1
Szabó megsérült, de felépül jövő hétig
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2013. november 03., 20:01
0 hozzászólás. 

A találkozó első perceiben már kiderült, hogy nincs egy kategóriában a két csapat, az FK szórta a gólokat. A megszokott Klein – Szabó, Mihály, Szőcs, Mánya sor kezdett, de már az első félidőben játéklehetőséget kapott a többi nevezett sportolónk is, Péter Róbert (kapus) Bíró, Miklós, Birtalan, Péter Mózes és Balázsi Csaba sokkal több percet tölthettek a pályán, mint általában. Szécsi Barna nem utazott el erre a találkozóra, mert múltkori térdsérülése súlyosabb, mint gondolták, mágneses rezonancia-vizsgálatot kell végeztetnie, a Déva elleni találkozóig nem épül fel.

A gólok sorát Mánya Szabolcs nyitotta a 2. percben, a pihenőig nem állt le az FK, hetet szórt ellenfelére. A házigazdák futsalban nem annyira, de durvéskodásban jeleskedtek, Szabó Zsolt az első félidő közepétől már nem tudta folytatni a játékot sérülése miatt, ám Jakab Zoltán edző szerint ő minden bizonnyal rendbejön a következő találkozóig.

A második félidőben változott a játék képe, Jakab pihentette a jobb képességű játékosait, a játékrész közepén egy kicsit kiengedett a csapat, a házigazdák is találtak két gólt, majd a végén egy harmadikat.

"Sima győzelem volt, de az ellenfél nagyon keményen játszott, arra vigyáztunk, hogy ne sérüljenek meg a játékosok" – értékelt a meccs után Jakab Zoltán.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 8. forduló:

Sportis Târgoviște–FK Székelyudvarhely 3–10 (0–7)

Gól: Péter Mózes (3), Mihály Zoltán (2), Biró Attila (2), Mánya Szabolcs, Szabó Zsolt, Miklós Tamás



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."