Sport » Futsal

Egy tucat gólt rámolt be az FK

Látványosan lefocizta kupaellenfelét az FK, a legjobb négy között van a Román Kupában. Sokkal könnyebben ment, mint a bajnokin.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

masodik fk targoviste-1
Fotók: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. március 24., 20:41
0 hozzászólás. 

A Sportis Târgovişte a vasárnapi bajnokin még elég kemény ellenfélnek tűnt, de a hétfői kupameccs negyedik percében már 3–0 volt az állás, a Péter Róbert – Mihály, Szécsi, Mánya, Szőcs sor nem kegyelmezett.

Jakab Zoltán teljes sorcserékkel operált az első félidőben (2. sor: Szabó, Bíró, Miklós, Simon, 3. sor: Kovács, Birtalan, Péter Mózes, Balázsi), a másodikban pedig különböző ötösök játszottak.

masodik fk targoviste-3

A második és a harmadik sor azonban nem volt eredményes, le is ült a meccs, aztán három perccel a félidő vége előtt kaptunk egy gólt, majd nagybüntetőt fújtak ellenünk, az is bement.

Emiatt idegesebb lett a maroknyi közönség (kétszázan, ha voltak a csarnokban), illetve az FK-játékosok egy része is, de Mihály Zoltán két remekbeszabott góllal küldött pihenőre mindenkit.

masodik fk targoviste-7

A második félidő eleje volt talán a leglátványosabb, gyönyörűen játszott az FK, tíz perc alatt újabb négy találatot jegyzett. A kapusunk hibája miatt talált még egy gólt az ellenfél, aztán a végjátékban még háromszor mattoltuk a vend;gkapust, kétség nem fért a győzelemhez: lazán, sziporkázva lőtt egy tucatot az FK.

Jön egy hét pihenő, április elsején, kedden 18 órától Déván az Autobergamo ellen játszik legközelebb bajnoki az FK, a meccset a Digi Sport közvetíti.


Román Kupa, negyeddöntő


FK Székelyudvarhely–Sportis Târgovişte 12–3 (5–2)

Gólszerzők: Szécsi (1., 24.), Szőcs (2., 4., 34.), Mihály (19., 20., 37.), Mánya (22., 26.), Miklós (29.), Birtalan (40.), illetve Sacagiu (17.), Motan (18. – nagybüntetőből), Rusu (34.).



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."