Sport » Futsal

Két perc alatt fordított, de mégis kikapott az FK

Fejet hajtott az FK a bajnokcsapat előtt, pedig volt nagyon jó periódusa is a hétfő esti elődöntőn.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fk city7
Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. május 19., 20:36
0 hozzászólás. 

Nem volt teltház a sportcsarnokban: az FK a Klein – Szabó, Szőcs, Szécsi, Mánya ötössel kezdett (játszott még Péter – Birtalan, Biró, Kovács, Simon, Miklós és Balázsi) a válogatottakkal teletűzdelt vásárhelyiek ellen, sajnos már az első félidőben jól látszottak a hibák.

Az ötödik percben három az egy ellen mehetett az FK, de Szőcsöt szerelték, fordult a kocka és Al-Ioani nem hibázta el, két perc múlva pedig Covaci tíz méterről lőtte ki a bal alsót.

fk city2

Ekkor viszont rákapcsolt az FK, a következő két percben szemet gyönyörködtető játékot mutatott be, megfordította az állást. Előbb Szécsi elemi erővel lőtte ki a jobb felsőt, egy perc múlva pedig Kovács iramodott meg, lövése visszapattant Moldovanról, de higgadtan gurított a kapuba.

Felrobbant a csarnok, talpon volt a közönség, a húsz vásárhelyi szurkoló hangja elhalkult – hab volt a tortán, hogy szöglet után Birtalan kapáslövése megpattant egyik fehérmezesen, becsorgott, így már 3-2 volt ide!

fk city5

Sajnos nem tartott sokáig az öröm, mert az egykor Udvarhelyen szép éveket játszott Csoma Alpár ballal váratlanul lőtt, Klein benézte, így ismét egyenlő volt. Csoma egyébként nem örvendett a gólnál, mégis kifütyülte a közönség egy része.

Mánya azonban egy egyéni akció után szépen gurított a kapus alatt a hálóba, de ezután a City 'us fordított: Stoica két ugyanolyan gólt lőtt messziről Kleinnak, így egygólos vendégelőnnyel pihenhettek a csapatok – Jakab Zoltán a néhányat hibázó Klein helyett Péter Róbertet küldte a kapuba.

fk city6

Fordulás után már nem volt olyan erős az FK, sőt a 25.-ben Covaci iszonyatos erővel, kapásból zúdította be Péternek. Tíz perc alatt kigyűlt a csapathibája is a vendégeknek, de nem tudtuk feltörni a védelmüket.

A 34. percben vészkapusos játékra váltott az FK, de ez sem jött be, Ignat labdát szerzett és az üresbe gurított. Ezután többször lekontráztak a vásárhelyiek, nem volt esélye az FK-nak, a vége hat lett közte.

Mihály Zoltán eltiltás miatt nem játszhatott, Szőcs László játékán látszott, hogy sérülése miatt nem százszázalékos – a bajnokcsapat főleg a második játékrészben jól tartotta magát, a kockáztató udvarhelyiek hibáit kihasználva magabiztosan nyerte a meccset.

A következő meccs Vásárhelyen lesz, az FK-nak két idegenbeli bravúrt kell összehoznia, hogy döntőbe kerülhessen – a maiak alapján erre kevés esély maradt.


Teremlabdarúgó 1. Liga, rájátszás, elődöntő, 1. meccs


FK Székelyudvarhely – Marosvásárhelyi City 'us 4–10 (4–5)

Gólszerzők: Szécsi (9.), Kovács (10.), Birtalan (10.), Mánya (14.), illetve Al-Ioani (5., 37.), Covaci (7., 25.), Csoma Alpár (11.), Stoica (15., 16., 38.), Ignat (35.), Gherman (39.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."