Sport » Futsal

Fordulatos mérkőzést játszott az FK

Szőcs László a Marosvásárhelyi City'us melegítőjében tekintette meg találkozót, amelyen az udvarhelyiek maradtak alul.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fk city 3
FK-City, fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. február 28., 22:18
0 hozzászólás. 

Éppen csak nem telt meg a csarnok az FK Székelyudvarhely vasárnapi mérkőzésén, amelyet a Marosvásárhelyi City'us ellen játszottak. A mérkőzés pikantériája volt, hogy Szőcs Lászlót, az udvarhelyi klub ikonikus alakját, először láthattuk a marosvásárhelyi csapat melegítőjében, de ahogy korábban írtunk róla, ő a két klub közös megegyezése alapján nem lépett pályára. A szurkolók közül többen is megjegyzést fűztek a kölcsönadott FK játékos szerelésére, volt, aki megkérdezte, miért nem vesz normális ruhát, de akadt, aki „megöllek te majom" skandálásával támadta Szőcsöt.

A mieink a Péter– Csoma, Dániel, Bíró, Szécsi felállításban léptek pályára. A nagyrészt brazilokból és portugálokból álló vendégek rögtön az elején nagy nyomást helyeztek az udvarhelyi kapura. Paulo Ferreira az első három percben kétszer is tisztára játszotta magát, és mindkét alkalommal eredményes volt. A mi első helyzetünket Kedei és Silion hozták össze, de a támadást lefülelte a vendégek kapusa. A brazil hálóőr többször is merészen jött ki kapujából még támadásban is próbálta segíteni csapatát, egészen addig, míg Silion nem szerzett tőle egy labdát, amit a félpályáról az üres kapuba emelt.

fk city 5

A góltól új erőre kaptak az udvarhelyiek és végigtámadták az első félidő hátralévő részét. Kedeinek többször is volt alkalma egyenlíteni, de a szerencse nem volt vele, így a kialakult egygólos hátránnyal vonultunk a szünetre.

A második félidő bőven tartogatott izgalmakat. Az FK továbbra is veszélyeztette az ellenfél kapuját, ameddig ők rendre távoli lövésekkel próbálkoztak. Az egyenlítő gólnál a fiatal Boda Krisztián hozta meg a szerencsénket, aki egy szabadrúgás erejéig érkezett a pályára és a kapu elé belőtt labdáját Csoma kotorta a hálóba.

fk city 6

Rögtön egy perccel később Silion csípett el egy labdát, amelyek egy az egyben vezethetett rá a vásárhelyiek hálóőrére, higgadtan be is vágta a ziccert. Megjött az udvarhelyi közönség hangja, Péter Róbert parádézott a kapuban és egy kontra után még egy góllal megtoldtuk előnyünket. Bíró bejátszása után Szécsi volt eredményes.

fk city 4

Ekkor kezdődött a rémálom. Egy szabadrúgásnál eljátszott figurából Paulo Ferreira révén szépítettek a vendégek, majd alig egy perc múlva addig adogattak a vásárhelyiek, míg Ruxandari Liviu szinte üresen lőhetett, ki is egyenlítettek a vendégek. A hidegzuhany még csak ezután kezdődött, amikor Da Rocha Aguilar lövését a végig remekelő Péter Róbert bevédte. A kialakult előnyüket Paulo Ferreira egy perc alatt még kettővel toldta meg. A mérkőzés végén az FK fiatal játékosai is lehetőséget kaptak, de az eredményen már ők sem tudtak kozmetikázni.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 19. forduló

FK Székelyudvarhely–Marosvásárhelyi City'us 4–7 (1–2)

Városi Sportcsarnok, 800 néző. Vezette: Sorescu Bogdan (Pitești), Gherman Gabriel (Bukarest)

Gólszerzők: Silion (6.,25.), Csoma (24.), Szécsi (29.), illetve Ferreira (2.,3.,30.,37.,37.), Ruxandari (31.), Aguilar (35.)

FK: Péter – Szécsi, Dániel, Csoma, Biró. Csere: Kedei, Kovács, Silion, Miklós, Boda, Hadnagy, Gálfi. Edző: Jakab Zoltán.

City'us: Alves Ferreira– Ruxandari, Torralvo Ribeiro, Velasco Duque, Paulo Ferreira. Csere: Cătinean – Da Rocha Aguilar, Gherman, Garibaldi, Stoica, Covaci, Răducu, Tipau. Edző: Nicușan Lucian.

Sárga lap: Dániel illetve Răducu, Tipau.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."