Sport » Futsal

Nagyon fontos lesz a szombati meccs az FK-nak (VIDEÓ)

Az FK-nak már nincs román válogatottja, de Szőcs László döntötte el az egyik válogatott meccset. Nézd meg a franciák elleni győztes gólját!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

alt
Győzni kell Kolozsváron Kedeiéknek
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. március 30., 11:05
0 hozzászólás. 

A rájátszásba kerülésért nagyon fontos találkozót játszik az FK Székelyudvarhely szombaton Kolozsváron, a találkozó 18 órától kezdődik a Horia Demian sportcsarnokban – remélhetőleg több székelyudvarhelyi, de Kolozsváron tanuló egyetemista is kilátogat a meccsre, amin Szécsi Barna sárgalapos eltiltás miatt nem játszhat. A múlt heti, Galac elleni mérkőzésen mutatott játéknél többet kell teljesítenie az FK-nak – Kolozsvár ugyanis hazai pályán agresszív, kemény játékot játszik.

Múlt héten román teremlabdarúgó válogatott a franciaországi Toulouse-ban játszott két barátságos találkozót az egyelőre amatőrnek számító Franciaországgal. A válogatott csapatba nem hívtak be az FK-tól senkit. Az első meccset 4-3-ra a román csapat nyerte, a kezdő ötösnek tagja volt az udvarhelyi Szőcs László is, aki gólpasszokat adott, illetve ő lőtte a győztes gólt a találkozó 22. percében (a videón 3.15-nél).

A másnapi találkozót Románia 2-0-ra elveszítette, Robert Lupu legénysége így felemás eredménnyel zárta a franciaországi kiruccanást.

szocsavalogatottban2016A román 1. Ligában kedden este a Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal a címvédő Marosvásárhelyi City 'us-szal csapott össze, a vásárhelyiek 7-3-ra nyerték a meccset. Szőcs játszott, de gólt nem szerzett.

Érdekesség, hogy az FK-tól "száműzött" két játékos csütörtökön egymás ellen játszik: a Marosvásárhelyi City 'us-t a Szabó Zsoltot foglalkoztató csíkszeredai Imperial Wet 17 órától fogadja a Román Kupa negyeddöntőjében.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."