Sport » Futsal

Kétszer három perc alatt helyretette Resicát az FK

Mindkét játékrész közepén több gólt rúgtak a sárga-kékek, megvan az újabb három pont.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

alt
Szőcs és Mánya egy-egy gólt szereztek a resicai meccsen. Fotó: archív / Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN / UH.RO
2016. december 04., 21:33
0 hozzászólás. 

Vasárnap este játszotta újabb bajnokiját a teremlabdarúgó bajnokságban az FK Székelyudvarhely, az egy héttel ezelőtt hazai pályán Galactól 3-2-re vereséget szenvedő csapat Resicabányán lépett pályára a helyi Muncitorul ellen, kiköszörülni a csorbát.

Jakab Zoltán csapata az első percektől magához ragadta a kezdeményezést, de az első gólra tizenegy percet kellet várni – ekkor Miklós Tamás szerezte meg a vezető találatot. Az ezt követő két percben az FK még kétszer talált be Biró Attila és Szőcs László révén, a hazaiak csak szépíteni tudtak a játékrész vége előtt.

Az FK végül 6-2-re nyerte meg a mérkőzést, aminek második félideje hasonlított az elsőhöz – annyi különbséggel, hogy a resicaiak szorosabbá tették a meccset, 3-2-re jöttek fel. Miklós és Biró azonban tettek arról, hogy ne érezzék jól magukat a házigazdák, s a 32. percben előbbi, egy perccel később utóbbi lőtt újabb gólt. Hozzátette Mánya Szabolcs is a magáét, egy ellentámadás után ő állította be a végeredményt. A hajrában Andrei Grigoraș egy hatméterest is kivédett. 

A bajnokság 14. fordulójában a Dévai Autobergamo 8-0-ra verte a Kézdivásárhelyt, Temesvár Kolozsváron nyert 5-2-re, a Dunărea Călărași pedig 6-2-re győzött a Marosvásárhelyi City'us elllen.

Az FK Székelyudvarhely idei utolsó meccse jövő hétfőn, december 12-én 18 órától hazai pályán lesz a Dévai Autobergamo ellen.

A román teremlabdarúgó válogatott két felkészülési mérkőzést játszik Csehországgal a héten Déván. Az elsőt kedden fél hattól (ezt a Digi Sport is közvetíti), a másodikat szerdán 18 órától játsszák. Robert Lupu szövetségi kapitány az FK Székelyudvarhelyből – akárcsak legutóbb – két sportolót, Andrei Grigorașt és Szőcs Lászlót hívta be a román keretbe.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 14. forduló

Resicabányai Muncitorul CS–FK Székelyudvarhely 2–6 (1–3)

Az FK gólszerzői: Miklós (11., 32.), Biró (12., 33.), Szőcs László (13.), Mánya (35.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."