Sport » Futsal

Az utolsó pillanatban pontot hozott Temesvárról az FK

Nagyon küzdelmes meccsen a vészkapusos taktika bejött a csapatnak, így stablizálta a negyedik helyét a táblázaton – ez jól jöhet a rájátszásban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

temesvarFK3
Értékes egy pont jött össze a bajnokaspiráns otthonában
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. március 05., 20:59
0 hozzászólás. 

Alig kezdődött el a temesvári meccs, Szőcs László egy váratlan lövéssel hamar bevette Molina kapuját, az első percben kilőtte a hosszú sarkot. A sok idegenlégióssal (brazil, szerb, portugál, spanyol játékosai és egy finn kapusa is van az Informaticának) teletűzdelt hazaiak nagyon gyorsan válaszoltak, két perc alatt Thiago Alcantara kétszer is bevette Grigoraș kapuját. Magához tért elég hamar az FK, pár perc múlva Szőcs megint megtréfálta távolról Molinát, ezúttal a rövid alsóba szúrta jó 15 méterről a labdát.

TemesvFK1Temesvár kicsit nagyobb mezőnyfölényben volt, veszélyesebbek a voltak a támadásaik, de sikerült a nagyját kivédekezni az FK-nak. A 17. percben sajnos nem, a szerb válogatott Rakic egyedül maradt egy szöglet után és nem hibázta el a lehetőségét. Szerencsére a túloldalon a játékrész utolós percében Mánya is a kapu közepébe lőhetett egy szép akció után. Nem játszott rosszul az FK, bár az meglátszott, hogy a temesváriak kerete jóval erősebb.

Fordulás után négy perccel ismét átvették a vezetést a hazaiak, ezúttal a másik szerb, Simic volt jókor és jó helyen, ő sem kegyelmezett. Grigoraș ebben a játékrészben is sokszor résen volt, a Jakab Zoltán által forgatott két sor pedig sok mindent kipróbált, a temesváriak igyekeztek foggal-körömmel őrizni az előnyüket és akár sportszerűtlenül is megállítani az FK támadásait. Szőcs Lacit arcon ütötte Thiago Alcantara, de még csak sárgát sem kapott a temesváriak idegenlégiósa ezért az esetért, korábban volt már neki egy.

temesvarFK4Az utolsó percekben vészkapusos játékra váltott az FK, Mányán volt megkülönböztető mez – habár a temesváriak néhányszor elcsípték a labdát, gólt nem sikerült szerezniük. Az FK erőfeszítéseit pedig a vége előtt két (!) másodperccel mégiscsak siker koronázta. Mánya kétségbeesetten előre dobta a labdát, Szécsi kilenc méterről rátűzte, a labda pedig megakadt Koivumaki kapujának bal oldalában!

Egy pontot elhozott az FK, a csapat megérdemelten, nagy csatában hozott el egy pontot Temesvárról – a hátrelevő két fordulóban pedig meg is előzheti az Informaticát, amennyiben az elveszíti a jövő heti, galaci rangadóját.

Az FK következő meccse Marosvásárhely ellen lesz hétfőn, március 13-án 18 órától a sportcsarnokban, majd az alapszakasz utolsó fordulójában, március utolsó hetében Kézdivásárhelyre látogat.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 20. forduló

Temesvári Informatica – FK Székelyudvarhely 4–4 (3–3)

Temesvár, Constantin Jude Sportcsarnok, 300 néző. Vezette: Stroe Gabriel (Bukarest) és Dan Curta (Marosvásárhely)

Gólszerzők: Thiago Alcantara (2., 4.), Rakic (17.), Simic (24.), illetve Szőcs László (1., 7.), Mánya (20.), Szécsi (40.)

Informatica: Miguel Molina – Salvio Valadares, Felipe Pinto Oliveira, Thiago Alcantara, Andres Deco. Csere: Antti Koivumaki – Stefan Rakic, Milos Simic, Robert Lupu, Valentin Ilaș. Edző-játékos: Robert Lupu.

FK: Andrei Grigoraș – Biró Attila, Mánya Szabolcs, Szécsi Barna, Szőcs László. Csere: Mihály Zoltán, Miklós Tamás, Szőcs Lóránd, Kedei Barna. Edző: Jakab Zoltán.

Sárga lap: Thiago Alcantara, illetve Szőcs Lóránd.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."