Sport » Futsal

Könnyű préda volt Kolozsvár

A román teremlabdarúgó bajnokság 8. fordulójában az SK a sereghajtót fogadta, és verte el csúnyán.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

IMG_1065
IMG_1065
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2009. november 02., 22:22
0 hozzászólás. 


Két perc sem telt el a meccsből, vezettek a mieink: Szőcs Lórándot buktatta a kapus, a sértett tíz méterről a hálóba bombázta a szabadrúgást. Alig pár másodperc elteltével az előző gól szerzője duplázott, Mánya labdaszerzése után kapáslövésével vette be a vendégek hálóját. Ezután következett egy kis könnyelműsködés a mieink részéről, egy halom kolozsvári helyzetet követően a 8. minutumban szépítettek a kincses városiak: Anca Rareș szerzett labdát, ellentámadásánál segítette Bogdan Cioară, aki végül egy kapufás góllal bevette Péter hálóját. 2-1

IMG_1057

A következő két találat a hazaiaktól érkezett: előbb Szőcs László passzát estében rúgta be Nicușan, majd Szőcs is lőtt egy gólt szabadrúgásból. 4-1 A félidő előtti utolsó pillanatokban betaláltak a vendégek is: a Cioară-Rareș páros ismét eredményesen passzolgatott, ezúttal utóbbi szerezte a gólt.

Négygólosra növelte előnyét az SK a második félidő elején: előbb Mánya passzát értékelte Birtalan, majd Szombat kapott jó indítást és köszönte meg góllal. 6-2 Egy lapáttal még rátett Birtalan is, aki majdnem lehetetlen helyzetből talált be (Péter kidobásánál szinte az alapvonalról kaparta be), az udvarhelyiek utolsó gólját Bugală szerezte.

A 35. percben Szécsi Barna passzánál Cioară belőtte második gólját is, de többre már nem futotta a kolozsváriaktól, így maradt a 8-3-as végeredmény. Botorok a végén még olyan játékosoknak is lehetőséget adott, akik idáig nem túl sok szerepet kaptak. Megérdemelt győzelmet aratott az SK, három pont előnyt szerzett Galaccal szemben, amely otthon kikapott Brassótól 10-6-ra.

IMG_1065

Botorok János: „Örvendek az eredménynek. Már a mérkőzés előtt megmondtam a fiúknak, hogy nem kell lebecsülni Kolozsvárt, mert nem olyan rossz csapat. Ezt bizonyították is a meccs folyamán, de amikor kellett mi berúgtuk a helyzeteket. Játékunkban még mindig vannak alapvető hibák, amit a következőkben megpróbálunk kiiktatni. Még sokat kell dolgozzunk, hogy bizonyítani tudjunk a keményebb ellenfelekkel szemben is.”

Székelyudvarhelyi SK-Kolozsvári Clujana 8-3
Gól:
Szőcs Lóránd (2., 3.), Nicușan (13.), Szőcs László (19.), Birtalan (23., 30.), Szombat (26.), Bugală (30.) illetve Cioară (8., 35.), Rareș (20.)

A tabella állása és a forduló többi eredménye megtekinthető a sporteredmények kategóriában.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."