Sport » Futsal

Amikor keveri a gyengét a jóval az SK

Kaotikus mérkőzésen egy pontot szerzett a Székelyudvarhely Sport Klub a teremlabdarúgó 1. Liga kedd esti, tizedik játéknapján a CSM Focşani otthonában.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_sk_focsani_febr28
Futsal_sk_focsani_febr28
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. november 22., 22:18
0 hozzászólás. 

Az idegtépő hibákat a szenzációs megoldásokkal felváltva játszott a Székelyudvarhely SK. A Jakab Zoltán által irányított gárda a Scurtu – Mihály Csoma, Birtalan, Szabó (játszottak még: Doltea, László, Bíró) összeállítással lépett a CSM Focşani vendégeként a futsal élvonal alapszakasz visszavágójának első összecsapásán. Az ellenlábasok tapogatózva kezdtek, jobbára az udvarhelyieknek volt lehetősége a gólszerzésre, de Birtalan az üres kapu torkából is képes volt mellé gurítani. A házigazdák aztán két találattal válaszoltak: húsz másodperc leforgása alatt. A pihenő előtt még Mihály szépített.

A második félidőben nyílt sisakos játék folyt a játéktéren, egymást érték a helyzetek, igaz, hogy a színvonal hagyott kívánnivalókat. Birtalan egyenlített ki a 25. percben. Hiába kapaszkodott, az utolsó passzoknál rendre hibázott az SK, amiket ellenfele rögtön büntetett: a 30. percben már ismét kétgólos volt a hazaiak előnye (4–2).

Nem hagyta magát a meccset nagyrészt öt mezőnyjátékossal végigjátszó udvarhelyi csapat. A 34. percben Doltea találatával ismét egyenlő lett (5–5). De még hol volt a vége... Hazai gól, Csoma egyenlített, a 38. percben pedig az összecsapáson először vezetett az SK, Doltea szépségdíjas találatával (6–7). A pontokat nem tudták elhozni a tavalyi bronzérmesek, hiszen az ellenlábasnak volt még annyi lélekjelenléte, hogy kiegyenlítsen.

A döntetlen a látottak alapján elfogadható eredmény. A Sport Klub nem tudta hozni azt, amit az elmúlt meccseken mutatott, Szőcs Lóránd távozása (Angliában próbál szerencsét) pedig szemmel láthatóan nagy érvágás a csapatnak.


Teremlabdarúgó 1. Liga, 10. forduló:


CSM Focşani–Székelyudvarhely Sport Klub 7–7 (2–1)
Gól: Popa (10.), Alecsandrescu (10.), Curteanu (26., 30., 31.), Săraru (37.), Ungureanu (39.), illetve Mihály (19., 33.), Birtalan (25., 30.), Doltea (34., 38.), Csoma (37.).



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."