Sport » Kézilabda

Könnyed diadal a liga beugrójánál

Focșani-ba tett látogatást a Székelyudvarhelyi KC. Maradt a százszázalékos mérleg.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc-baiamare03
fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2015. augusztus 31., 00:55
0 hozzászólás. 

Vasárnap folytatódott a kézilabda Nemzeti Liga pontvadászata. A Székelyudvarhelyi KC a Focșani otthonába látogatott, aki úgy vehet részt az idei sorozatban, hogy a Bákói Știința csapata felbomlott és helyettük érkezett beugróként az utolsó pillanatban.

A JokanovicsOjleszki, Onyejekwe, Kuzmanoszki, Tálas, Markez, Mihalcea összeállításban lépett pályára az udvarhelyi gárda. Az első találatot ugyan sikerült megszerezni a hazaiaknak, nem estünk kétségbe, és rögtön elindult az udvarhelyiek gólgépezete. Ahogy Vlad Caba előzőleg elmondta, nem tudtunk sokat az ellenfélről, szerencsére ez nem ütött vissza, hiszen jobb erőviszonyokat képviseltünk.

Majnov és Szájin továbbra sem voltak bevethetők, de volt aki erélyesen fellépjen helyettük, Mitar Markez továbbra is kiválóan teljesít. Az átlövő most nyolc góllal járult hozzá győzelmünkhöz és lett a KC legeredményesebb játékosa. Nemcsak az újonnan érkező szerb, a többiek is felvették a kesztyűt, Mihalcea 7, de például a mindössze tizennyolc esztendős Csog Vencel 4 góllal iratkozott fel a gólszerzőinkhez.

A félidőre már egy megnyugtató nyolc gólos előnyt kovácsoltunk össze, ami a második játékrészben tovább duzzadt és egy háromnegyedóra alatt csúcsosodott ki, amikor is 27-15-re vezettünk. A tizenkét gólos különbség kitartott a találkozó végéig, köszönhetően Orbán Szilárdnak, aki brillírozott a kapuban, így 32- 20 arányban nyertük a mérkőzést. A könnyed győzelem után a két bukaresti csapat, a Dinamo és a Steaua mellett már csak az SZKC, akinek tökéletes a mérlege a bajnokságban.

CSM Focșani–Székelyudvarhelyi KC 20–32 (11–17)

Gól: Markez 8, Mihalcea 7, Ojleszki, Csog 4-4, Tálas, Kuzmanoszki 3-3, Sipos 2. Szász 1.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."