Sport » Futsal

Nem sikerült visszavágni

Vásárhelyen háromgólos vereséget szenvedett a Székelyudvarhelyi Sport Klub a teremlabdarúgó bajnokság 12. fordulójában.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

IMG_3244
IMG_3244
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2009. november 30., 00:37
0 hozzászólás. 


Egy előrehozott játéknapon kapott ki az SK. Itthon 4-0-ás vereséget szenvedtek az udvarhelyiek, idegenben 4-1 arányban maradtak alul. A hazai pályán játszó Marosvásárhelyi City’us magabiztosan verte meg a mieinket.

Már az első percekben a kapujához ragadt Botorok János legénysége, de Péter Róbert védéseinek köszönhetően tartani tudták magukat. Több olyan helyzet is kialakult, hogy egy vásárhelyi játékos üresen maradt, senki sem fogta. A gólok mindegyike így született.

IMG_3244

Vezetést a hazaiak szereztek: Carlao kifutott kapujából, középre passzolt, a brazil Rodrigo Teixeira átvette, majd lepasszolta az egyedül bámészkodó Ricardo Perreiranak, a Titalo becenévre hallgató játékosnak nem volt nehéz dolga a védtelen maradt hálóba lőni (8. perc).

Újabb nyolc perc elteltével egymás után kétszer is betalált a City’us. Előbb Nuno Miguel („Nuninho”), majd Daniel Raymond került kihagyhatatlan helyzetbe. A félidő előtti pillanatokban szépítettek az udvarhelyiek Szőcs Lóránd révén.

A második játékrész nem hozott nagy változásokat. Már az első pillanatokban újabb gólt lőtt Vásárhely: Pedro Santos ismét védő nélkül maradt, „Pedrinho” egy csellel átverte Pétert, majd megszerezte a találkozó utolsó gólját.

Botorok János: „Nem vagyok elégedett sem az eredménnyel, sem a játékosok teljesítményével. Egy ilyen csapat ellen nem szabad ennyit hibázni. Nem tudtuk felvenni a ritmust semmilyen szinten a hazaiakkal. Gratulálok a City’us csapatának, ma jobbak voltak, azt játszották, amit kellett.”

Marosvásárhelyi City’us - Székelyudvarhelyi Sport Klub 4-1
Gól:
Titalo (8.), Nuninho (16.), Daniel Raymond (16.), Pedrinho (21.), illetve Szőcs Lóránd (19.).

Fotók:




0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."