Sport » Futsal

Már látja az elődöntőt az SK

Idegen környezetben nyert a Székelyudvarhely Sport Klub a teremlabdarúgó 1. Liga negyeddöntőjének első találkozóján a CSM Focşani otthonában.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Már látja az elődöntőt az SK
Már látja az elődöntőt az SK
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. május 01., 19:16
0 hozzászólás. 

Az alapszakaszban mindkét találkozó 7–7-es döntetlennel zárult a negyedik és az ötödik helyen záró gárdák között. A szoros párharcra kedd este is sok esély volt, a statisztika nem hazudtolta önmagát. Ezúttal viszont – a versenykiírás értelmében – nem lehetett pontosztozkodás.


A Székelyudvarhely SK a Péter – Mihály, Szabó, Birtalan, Csoma (játszottak még: Bajkó, Doltea, Demény, Bíró) összeállítással kezdett. A kiegyensúlyozott párharc első találatát a vendégek szerezték: Birtalan érkezett jó ütemben Szabó beadására (0–1). A válasz a 10. percben jött, de a pihenőre mégis előnnyel mehetett a bronzérmes. Csoma kétszer zörgette meg a hálót, igaz, hogy a sípszóig még szépített a CSM (2–3).

Futsal_2011_12/sk_kezdi_2011_nov27

A második félidőt már sokkal nyugodtabban kezdte az SK, a biztos védekezésre, a minél hosszasabb labdatartásra helyezte a hangsúlyt. Ez a taktika be is vált, Péter jól védett a kényes szituációkban. A 34. percben Mihály értékesített egy ziccert, ezzel nagyban eldöntötte a győztes kilétét (2–4). Birtalan balszerencsés mozdulata a legvégén már csak a végeredmény kozmetikázását jelentette: nyert a Sport Klub, ezzel nagy lépést tett az elődöntőbe jutásért.

Jakab Zoltán, az SK trénere honlapunknak értékelve elmondta: „A bajnokságban az első meccs, amikor a kapusteljesítmény segítette csapatunkat. A fiúk háromhetes szünet után kezdték el újból az edzéseket. Remélem, a város részéről megkapjuk a beígért pénzösszeg első részletét, hogy a tartózásainkat minél hamarabb meg tudjuk adni, egyben zavartalanul készülhessünk a folytatásra".

A két győzelemig tartó párharc második felvonását május 5-én, szombaton 20 óra 30 perctől rendezik a sportcsarnokban.

Teremlabdarúgó 1. Liga, negyeddöntő, 1. meccs:


CSM Focşani–Székelyudvarhely SK 3–4 (2–3)
Gól: Birtalan (5.), Csoma (13., 18.), Mihály (34.).



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."