Sport » Kézilabda

Hozta a kötelezőt az SzKC

Négygólos győzelmet aratott Kolozsváron a Székelyudvarhelyi KC, az első félidőbeli megtorpanás után végig tartotta előnyét.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

rusia
Fotók: Manases Sándor
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. szeptember 19., 19:37
0 hozzászólás. 

A csapatot szurkolói is elkísérték a fiúkat a kolozsvári kiszállásra: végig hallatták a hangjukat egy, egyébként nem feltétlenül paprikás hangulatú, de jó iramú mérkőzésen. Védekezésben kezdett a KC, az Orbán Sz. – Komporály, Adomnicăi, Johannson, Kuzmanoszki, Irakli, Florea kezdőhetes indította a meccset, de támadásban már több váltás is volt, Vlad Caba jól forgatta a csapatot (Ciobanu, Rusia, Tálas, Ferenczi is sokat játszottak, de később Câmpan, Dinescu, az utolsó percekben pedig Szász is beállt).

Rögtön elhúztunk négy góllal, majd 2-3 gólos előnyt tartottunk, de a 16. percben kiegyenlítettek a kolozsváriak. Caba azonnal időt kért, gyorsan számba vette a hibákat, kijelölte a stratégiát, „Gyerünk, elölről!" – küldte vissza a fiúkat a pályára.

irakliMég pár percig ment a bizonytalankodás, de Florea három ellentámadást is gólra váltott, a helyére belépett Câmpan pedig gyönyörű megoldással vette el a házigazdák lelkesedését. Fokozatosan megnyugodtunk, szünetig hárommal mentünk.

A második játékrészt is jól kezdtük, hatig is felmentünk, aztán jött egy jobb periódusa a kolozsváriaknak, de istenigazából nem forgott veszélyben a győzelem. Ciobanu nagyon jól védett, elöl pedig néha látványosan szétjátszottuk az U védelmét, az egyik legemlékezetesebb gól Florea nevéhez fűződik, aki Rusia feladását húzta látványosan a levegőből a kapuba.

Négy hetesből csak egyet dobott be a csapat, de összességében különösebb gond nélkül szerezte meg az idény első győzelmét.

Folytatás szombaton, szeptember 22-én hazai pályán: 18 órától a CSU Ploiești lesz az ellenfél.

Nemzeti Liga, 1. forduló:

Kolzsvári U Transilvania-Székelyudvarhelyi KC 26-30 (15-18)

Az udvarhelyi gólszerzők: Rusia 7, Florea 6, Kuzmanoszki 4, Tálas 4, Adomnicăi 3, Irakli 2, Komporály 1, Câmpan 1, Dinescu 1, Ferenczi 1



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."