Sport » Kézilabda

Hozta a kötelezőt az SzKC

Négygólos győzelmet aratott hazai pályán a Székelyudvarhelyi KC szombaton este. Az egyik idegenlégiósunk megsérült, műteni kell.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc-9773
Fotók: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. szeptember 22., 20:04
0 hozzászólás. 

A találkozót a vendégek kezdték jobban, de Kuzmanoszki tett arról, hogy ez ne legyen tartós, vezérletével sikerült kiegyenlíteni, s a tizedik percben egy emberelőnyt kihasználva már két góllal el is húztunk. A vendégektől Enescut nem nagyon tudtuk tartani (a ploiești-i átlövő összesen tizennégy gólt szerzett), s Oneyekwe is gyakran okozott gondot a védelmünkben. Vlad Caba edző a Ciobanu – Ferenczi, Adomnicai, Kuzmanoszki, Rusia, Florea, Tálas összeállítással kezdett, de már a játékrész közepén bevetette Butenkót, Iraklit, Dinescut, Szászt, Komporályt, s ezek a játékosok is rendre megköszönték a bizalmat, Butenko például rögtön góllal nyitott (ezt volt az első hivatalos találata az SzKC színeiben).

szkc-9789Szép villanásai voltak Câmpannak is, pályára lépése után rögtön két gólt dobott. Pihenni már néggyel mehettünk. Irakli Chikovani megsérült, a szünet után már sántítva, tréningben jött ki, mint kiderült, térdsérülése van.

A második játékrészben sem változott sokat a játék képe: Dinescu szórta a gólokat, öt-hat góllal is elhúztunk, de a vendégek sem adták fel egy percig sem. Igazságos, négygólos győzelem született.

Vlad Caba, az SzKC edzője így értékelt a találkozó végén: „Hoztuk a kötelező két pontot, nehezebben, mint ahogy számítottuk, de nem volt kétséges, hogy ki nyeri a találkozót. Nem a legjobb, de nem is legrosszabb meccsünk volt ez. Dinescu elkezdett jól játszani, s mint láttuk, számíthatunk arra, hogy Rusiát kikapcsolják a játékból, s ilyenkor másoknak kell a gólokat dobni. Irakli sajnos térdizület-sérülést szenvedett, műteni kell, úgy néz ki, hogy két hónapig nem számíthatunk rá."

Nemzeti Liga, 2. forduló

Székelyudvarhelyi KC-CSM Ploiești 38-34 (17-13)

Az udvarhelyi gólszerzők: Dinescu 8, Kuzmanoszki 7, Florea 5, Tálas 4, Butenko 4, Komporály 3, Câmpan 3, Rusia 1, Adomnicăi 1, Irakli 1, Johansson 1



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."