Sport » Kézilabda

SzKC: Föl-le, föl-le

Jól indította a meccset a Bukaresti CSM otthonában a Székelyudvarhelyi KC, de a folytatásban többször is hullámvasutat játszott.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

kezilabda, szkc
Fotó: Csedő Attila.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. október 17., 19:37
0 hozzászólás. 

A férfi kézilabda Nemzeti Liga ötödik napjáról elnapolt találkozóját szerda délután pótolta a Székelyudvarhelyi KC. A Vlad Caba által irányított együttes jól rajtolt a jó játékerőt képviselő Bukaresti CSM otthonában. A Ciobanu – Florea, Rusia, Kuzmanoszki, Tálas, Johannson és Adomnicăi (játszottak még: Varó, Orbán Sz. – Komporály, Butenko, Dinescu, Câmpan, Ferenczi) hetessel felálló udvarhelyiek vezettek is az első negyedórában.

A fővárosiak aztán átvették a kezdeményezést, kihasználták az egyéni hibákat, nem használt az sem, hogy a vezetőedző kétszer is időt kért. Négygólos hátrányban is volt az SzKC, ebből a szünetig kettőt ledolgozott.

A térfélcsere után ott folytatták a hazaiak, ahol abbahagyták: visszaállították a négygólos előnyüket. Az SzKC még megrázta magát, főképp Dinescu szórta a találatokat, így sikerült a felzárkózás, a 43. percben át is vette a vezetést (26–27).

Ez a fellángolás csak átmeneti volt, a védekezésben rendre hiba csúszott, sok volt a kihagyott ziccer, az eladott labda, így hamar visszakerült az előny a CSM-hez. Az udvarhelyi kapusoknak sem volt fényes napjuk, a hajrára már teljesen kifulladt a vendégcsapat, így esélyük sem volt újból ledolgozni a hátrányukat.

A Székelyudvarhelyi KC második bajnokságbeli vereségét könyvelhette el. Sokáig nem nyaldoshatja sebeit, csütörtökön még Bukarestben edzenek, majd pénteken repülővel utaznak Isztambulba, ahol az EHF Kupa második fordulójának visszavágóján a Besiktas JK-val mérkőznek.

Férfi kézilabda Nemzeti Liga, 5. forduló

Bukaresti CSM–Székelyudvarhelyi KC 40–35 (18–16)

Gól: Dinescu 8, Florea 6, Adomnicăi, Kuzmanoszki 5–5, Rusia, Johannson 4–4, Tálas 3

Hetesek: 4/3, illetve 3/3

Kiállítások: 2, illetve 6 perc



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."