Sport » Kézilabda

Lemosta a pályáról ellenfelét az SzKC

Nem volt egy súlycsoportban a Székelyudvarhelyi KC és a Bukaresti CSM a férfi kézilabda élvonal szombat esti meccsén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

székelyudvarhelyi kc, csm bukarest, kézilabda
Fotó: Csedő Attila.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. március 02., 20:49
0 hozzászólás. 

A téli szünet alaposan megtépázta a Bukaresti CSM-t, a fővárosiak szinte teljesen átalakultak, minden meghatározó játékosukat elveszítették. Igaz, hogy az őszi idényben saját közönségük előtt legyőzték a Székelyudvarhelyi KC-t, de szombat este a Nemzeti Liga 16. fordulójában nem tudták tartani a lépést a házigazdával.

Majd telt ház előtt az udvarhelyiek a Ciobanu – Mihalcea, Adomnicăi, Johannson, Feuchtmann, Rusia, Florea (játszottak még: Varó, Orbán – Kuzmanoszki, Vlad, Câmpan, Komporály, Tálas, Szász) felállítással kezdtek. Már az első pillanatoktól fokozatosan építették ki az előnyüket, a 15. percben 10–5, a 24-ben 15–7, a félidőben pedig 19–13 volt az állás.

A második félidőben sem változott sok minden. Többször lefutotta a vendégeket a bronzérmes, a 42. percben már tíz volt közte (28–18). A tréner mindenkinek adott lehetőséget, több felállással is próbálkozott. A találkozón mindkét fél hibázott, így az SzKC sem nagyon hajtott arra, hogy a végére két számjegyű legyen a különbség.

Letudta könnyedén a mérkőzést a házigazda, így harcban maradt a pódiumért. Jövő hétvégén sokkal nehezebb lesz, a CSU Suceava otthonában vendégszerepelnek a fiúk.

Portálunknak értékelve Vlad Caba, az SzKC edzője elmondta: „Be kell lássuk, hogy könnyed győzelmet arattunk, az ellenfél nem nőtt fel az élvonal szintjére. A különbség sokkal nagyobb is lehetett volna, de inkább azt tartottam szem előtt, hogy mindenki játsszon. Folytatjuk az utunkat a dobogóért, hat meccsből mindent kell nyernünk!".

Férfi kézilabda Nemzeti Liga, 16. forduló:

Székelyudvarhelyi KC–Bukaresti CSM 39–30 (19–13)

Gól: Feuchtmann 6, Kuzmanoszki, Rusia 5-5, Florea, Tálas 4-4, Johannson, Câmpan, Adomnicăi, Vlad 3-3, Mihalcea 2, Szász 1.

Hetesek: 4/3, illetve 4/3.

Kiállítások: 4, illetve 8 perc.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."