Sport » Kézilabda

Hétgólos hátrányból négygólos győzelem

Bákó ellen a második barátságos mérkőzést is megnyerte a Székelyudvarhelyi KC.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc_bako4
szkc_bako4
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2010. január 19., 13:43
1 hozzászólás. 



Kedd délelőtt ismét pályára léptek az udvarhelyi kézilabdás fiúk egy felkészülési mérkőzés erejéig. Nagyon gyenge első félidőt produkáltak a mieink, teljesen megfordult a játék képe a tegnapi találkozóhoz képest: míg a moldvaiak sokkal keményebben védekeztek, magabiztosabban dobálóztak, addig a KC-sok szunyókáltak a pályán.

szkc_bako4

A szünetig ötgólos hátrányba került a hazai együttes. Nem változott sokat a felállás a második játékrész elején sem, kétszer rontottak a mieink s hét góllal elhúzott Bákó. Szerencsére az udvarhelyiek hamar összekapták magukat és a pihenő után tíz perccel egygólosra dolgozták le hátrányukat, majd a félidő derekán ki is egyenlítettek. Egész a 23. percig ingadozott az állás, egyszer Bákó vezetett, máskor pedig a KC. Ezután azonban a vendégek hibázgatni kezdtek a hazai csapat pedig szép lassan elhúzott. Végül néggyel nyert Udvarhely.

Az SzKC trénere, Vlad Caba a mérkőzés után nyilatkozott, elmondása alapján egyszerűen érthetetlen volt a csapat első félidei játéka: „Jó volt látni, hogy barátságos meccsekre is kijárnak a szurkolók, sokat segítenek. Ez a két találkozó jó volt minden szempontból, de főleg erősítettük a csapatszellemet. Még mindig nem elég nyitottak a játékosok felém, de remélhetőleg a sok közös munka feloldja a gátlásokat – egyelőre be vannak zárkózva a maguk világába. Nem vagyunk szupersztárok, de dolgozunk és reméljük, hogy meg lesz az eredménye is."

Székelyudvarhelyi KC - Bákói Dedeman 39-35 (15-20)


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
anyuc
2010-01-19 16:29:30
szkc
Szep volt fiuk.Csapatjatekkel lehet csak nyerni. Bizzatok magatokban. :)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."