Sport » Kézilabda

Nem megy az SzKC-nak a kupában

Egygólos vereséget szenvedett a Székelyudvarhelyi KC a Román Kupa negyeddöntőjében, nem jutott a legjobb négy közé.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc caras severin kupa
Egész meccsen szaladt az eredmény után az SzKC.
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2013. május 17., 14:53
0 hozzászólás. 

Vezéregyéniség nélkül, a mérkőzés bizonyos pillanataiban szárnyaszegetten játszott a Székelyudvarhelyi KC a Román Kupa negyeddöntőjében Brassóban és egygólos vereséget szenvedett a Krassó-Szörényi SK-tól. A resicabányai csapat már a találkozó első percétől nem tétlenkedett, egymás után vette be az udvarhelyi kaput, a 8. percben már 6-1 volt az állás, a 11.-ben 7-2, kapusaink, Orbán és Varó nem remekeltek. Aztán két időkérés után Vlad Cabának sikerült annyira felráznia a csapatot, hogy az fokozatosan belejött a játékba, megrázta magát és a 26. percre kiegyenlített, sőt utána a vezetést is megszerezte. A pihenőre mégis egygólos vezetéssel mehettek a resicaiak, jobbak voltak az utolsó percben.

A második játékrészben kiegyenlített játék folyt, de mindig ők vezettek, illetve döntetlenre állt néha a meccs, a 45. percben 30-30 volt az állás, az 53.-ban pedig 34-34. Az utolsó percben Stan góljával ismét ávették a vezetést a kékmezesek, 40 másodpercünk volt az egyenlítésre. Hét játékossal támadtunk, kapuradobásig mégsem sikerült eljutnunk, kivédekezték a hátralevő időt.

Az SzKC-t támadásban tulajdonképpen három idősebb játékos verte meg: Petrea, Irimescu és Vaidasigan összesen 28 gólt dobtak a 38-ból. Csapatunk az eddigi hat kupaszereplésén négyszer az első körben búcsúzott, kétszer játszott elődöntőt.

Román Kupa, negyeddöntő:

SzKC-Krassó-Szörényi SK 37-38 (18-19)

Az udvarhelyi gólszerzők: Tálas 8, Kuzmanoski 5, Feuchtmann, Komporály 4-4, Mihalcea, Ferenczi, Johannson 3-3, Adomnicăi, Câmpan, Rusia 2-2, Vlad 1.

Kiállítások: 12, illetve 14 perc.

Hétméteresek: 3/0, illetve 5/5.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."