Sport » Kézilabda

Akadozott az SzKC játéka

Két szoros meccset és egy nagyarányú vereséget könyvelt el a Székelyudvarhelyi KC a tatabányai felkészülési tornán.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc csurgo
Fotó: tatabanyahandball.hu
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. augusztus 26., 11:43
0 hozzászólás. 

Második alkalommal vett részt a Székelyudvarhelyi KC a negyedik kiírásához érkezett tatabányai Grundfos Kupán. A megmérettetésen a magyar és a dán bajnokság bronzérmesei, a Csurgói KK és a Silkeborg vett részt a házigazdák mellett.

A Nemzeti Liga rajtjára hangoló SzKC-nak nem igazán ment a gólgyártás, az első meccsen valósággal lelépte ellenfele, a másodikon pedig csupán 24 találatot jegyeztek, egy félidőben csak kilenc gólt dobtak. A torna zárómeccsét megnyerték, de ez sem volt elég, hogy ne az utolsó, negyedik helyen zárják a négycsapatos tornát.

A csapat nem számíthatott a macedón átlövő Lazo Majnov játékára, aki a Pick Szeged elleni meccsen ujjsérülést szenvedett. Goran Kuzmanoszki lett a gólkirály, Damjan Blecic a Tatabánya és a Silkeborg elleni összecsapásokon jól teljesített.

Ezen a hétvégén egy újabb tornára, Temesvárra utazik az SzKC, ahol a Poli mellett a Tordai Potaissa és a Pandurii Tg. Jiu lesznek az ellenfelek.

Az SzKC eredményei, gólszerzői a Grundfos Kupán

23–36 (10–21) a Csurgói KK-val (Kuzmanoszki 6, Feuchtmann 4, Ferenczi, Irimescu, Tálas 3–3, Câmpan 2, Mihalcea, Onyejekwe 1–1)

24–25 (15–13) a Tatabányai Grundfos-szal (Kuzamnoszki 7, Blecic 6, Mihalcea, Komporály, Tálas, Irimescu 2–2, Feuchtmann, Ferenczi, Onyejekwe 1–1)

33–32 (17–17) a Silkeborggal (Kuzmanoszki 8, Blecic 7, Mihalcea 6, Komporály 4, Ferenczi 3, Perez, Onyejekwe 2–2, Irimescu 1)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."