Sport » Kézilabda

Magabiztosan győzött az SZKC

Teltházas, olykor paprikás hangulatú, kétperces kiállításokkal és piros lapokkal tarkított mérkőzésen van túl a csapat. Konstanca következik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Székelyudvarhelyi KC - Bukaresti CSM mérkőzése 2013. szeptember 26-án, Székelyudvarhelyen
Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: SZÁSZ CSABA
2013. szeptember 26., 21:30
0 hozzászólás. 

Színültig telt a városi sportcsarnok csütörtök este, amikor a férfi kézilabda Nemzeti Liga harmadik fordulójában a Bukaresti CSM együttesét látta vendégül a Székelyudvarhelyi KC csapata. A vendégeket egy 25 fős szurkolótábor is elkísérte, akik a román trikolórral és a „România" skandálással borzolták a kedélyeket.

Vlad Caba a gárda alapembereit kispadra ültetve, megfiatalított sorral kezdte a találkozót, de ez sem jelentett gondot, a házigazda már a legelején magához ragadta a kezdeményezést, kézben tartva a mérkőzés irányítását. A fővárosiak ugyan az ötödik percben kiegyenlítettek, de innentől az SZKC tudta tartani az 1-2 gólos előnyt, 16-15-nél fordultak az együttesek.

Székelyudvarhelyi KC - Bukaresti CSM mérkőzése 2013. szeptember 26-án, Székelyudvarhelyen

A második félidőt az elsőhöz hasonló lendülettel kezdték Caba legényei, akik fokozatosan kezdtek leszakadni az ellenféltől, stabilan tartva a 3-4 gólos előnyt. Közben a játékvezetők szorgalmasan osztogatták a sárga lapokat, szaporodtak a kétperces kiállítások (volt, amikor egyszerre három játékos volt kényszerpihenőn), majd megjelentek a piros lapok is.

A hajrában már minden keretjátékos lehetőséghez jutott, a kapusokat leszámítva a gólszerzők listájára is mindenki feliratkozhatott, a hazaiak játéka pedig mit sem vesztett a hatékonyságából.

Székelyudvarhelyi KC - Bukaresti CSM mérkőzése 2013. szeptember 26-án, Székelyudvarhelyen

Végül 35-27-es állásnál fagyott be az eredményjelző, ami annyit jelent, hogy az SZKC, egy, végig a kezében tartott mérkőzés után a Nemzeti Liga éllovasaként utazik Konstancára, hogy rangadót vívjon a bajnokság egyik címesélyesével, a Konstancai HCM-mel.


Férfi kézilabda Nemzeti Liga, 3. forduló


Székelyudvarhelyi KC-Bukaresti CSM 35–27 (16–15)

 

Gól: Blecic 7 (1), Majnov 4 (1), Kuzmanoszki, Feuchtmann 4–4, Tálas, Szász 3–3, Komporály, Onyejekwe 2–2, Mihalcea 2 (1), Vlad, Câmpan, Ferenczi, Irimescu 1–1. Játszott még: Szabó.

Hetesek: 3/3, illetve 0/1

Kiállítások: 20, illetve 12 perc

 


címkék: szkc bukaresti csm

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."