Sport » Kézilabda

Megint megnézhetsz egy SzKC-Torda csatát

Lesz egy felkészülési torna a sportcsarnokban a hét végén. Az Eb-n Baranau már nyolc gólnál tart. 

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc-torda3
Vilovski számára korán véget ért az Eb. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2018. január 19., 15:20
0 hozzászólás. 

Hazai pályán tart egy háromcsapatos felkészülési tornát az SzKC, erre a Tordai Potaissa és a Foksányi VSK együtteseit hívta meg. Január 19-én, pénteken 18 órától az SzKC Tordával, szombaton, 17 órától Torda Foksánnyal játszik, a zárómérkőzés pedig vasárnap 12 órától lesz, az SzKC Foksánnyal csap össze.

Közben zajlik a férfi kézilabda Európa-bajnokság Ausztriában, a magyarok kiestek, de Vilovskit nem is nevezték a sorsdöntő, csúfosan elveszített csehek elleni meccsre. Az SzKC edzője, Dragan Djukic számára szintén lejárt az Eb, a magyarokhoz hasonlóan egyetlen pontot sem sikerült szereznie Montenegró csapatának kapitányaként.

Annál jobban ment viszont a fehérorosz Vjacsaszlau Szaldatcsenkának és Maksim Baranaunak: csapatuk Ausztriát megverve, Norvégiától és Franciaországtól vereséget szenvedve továbbjutott, a középdöntőben már lejátszották első meccsüket, a házigazda horvátok nehezen, de legyőzték őket. A meccsen volt egy nagyon sportszerűtlen jelenet is.

A kapus Szaldatcsenka és a jobbszélső Baranau mind a négy meccsen játszottak, Maksim a norvégok és a franciák ellen négy-négy gólt dobott. Hétfőn Svédországgal, szerdán Szerbiával játszanak. 0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."