Sport » Kézilabda

Továbbra sem megy Konstancán

A Székelyudvarhelyi KC ezúttal sem tudta megtörni negatív sorozatát a Konstancai HCM otthonában. Meglepetés, visszaesés, majd újabb vereség.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

SzKC-Konstanca kézilabda mérkőzés 2013 februárjában
Fotó: Csedő Attila/archív
szerkesztoÍRTA: ZÁTYI TIBOR
2013. szeptember 29., 14:24
0 hozzászólás. 

A Szabó – Feuchtmann, Blecic, Tálas, Onyejekwe, Mihalcea és Majnov felállású udvarhelyi csapatnak a Székely Medvék 20 fős szurkolócsoportja a helyszínen szorított. Az SzKC jól is kezdett, tizenöt perc játék után már négy góllal vezetett. Ekkor természetesen érkezett a hazai időkérés, ez pedig megtörte az udvarhelyiek játékát, az ellenfél 7-nél egyenlített.

Ezután fej-fej mellett haladtak a csapatok, általában a KC vezetett, de a játékrész hajrájában fordítani tudott, így vékony előnnyel mehetett pihenni a HCM.

Az első félidei játék reménykedésre adott okot, azonban az álmok hamar szertefoszlottak, a konstancaiak megerőltetés nélkül távolodtak el a második játékrészben sokat hibázó SzKC-tól.

Vlad Caba vezetőedző egymás után kétszer is időt kért, de nem tudta rendezni a sorokat, Konstanca és főleg kapusuk, Popescu ellen nem volt ellenszer. A félidő közepén az udvarhelyiek csupán kétszer találtak be, ellenben kaptak hetet, így még a hajrá kezdete előtt eldőlt a három pont sorsa, a vége nyolc lett oda.

Kár az első félidőben mutatott jó játékért, ugyanis a folytatásban a kapkodás volt főleg jellemző az udvarhelyiekre, és ezt egy ilyen tapasztalattal bíró csapat, mint a Konstancai HCM, nagyon szigorúan büntetni szokta.

Egy hét szünet következik, legközelebb október 7-én 17.30-tól játszik az SzKC, akkor Nagybánya látogat Udvarhelyre.


Férfi kézilabda Nemzeti Liga, 4. forduló

 

Konstancai HCM–Székelyudvarhelyi KC 38–30 (17–16)


Gólszerzők: Majnov 11 (6), Irimescu, Mihalcea 4–4, Komporály, Onyejekwe 3–3, Blecic, Kuzmanoszki 2–2, Tálas 1. Játszott még: Szabó, Feuchtmann, Câmpan, Ferenczi, Szász.

Hétméteresek: 3/1, illetve 6/6

Kiállítások: 12, illetve 14 perc

 


címkék: szkc konstancai hcm

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."