Sport » Kézilabda

Erőt gyűjt az SzKC

Három napja elkezdte a felkészülést a tavaszi idényre a Székelyudvarhelyi KC. Egy új név van a keretben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szekelyudvarhelyi kc, kézilabda
Fotó: archív.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2014. január 06., 15:48
0 hozzászólás. 

Lejárt a téli vakáció a Székelyudvarhelyi KC játékosai ;s szakmai stábja számára. Január 3-án, pénteken elkezdték a felkészülést a tavaszi folytatásra, főképp az erőnlétre fektetnek nagy hangsúlyt, újból városunkba érkezik Fank Kuhn erőnléti edző. A pontvadászat január utolsó hétvégéjén folytatódik.

Egy játékos aláírását szerezte meg az SzKC vezetősége, az MKB Veszprémnél nevelkedett, székelykeresztúri gyökerekkel rendelkező kézilabdázó, a 23 éves Sipos Adrián csatlakozott a csapathoz.

A magyar-román állampolgársággal rendelkező, 198 cm magas, 90 kg-os kézilabdázó elsősorban a védekezésben jeleskedik, az utóbbi idényeket a Bákói Ştiinţánál töltötte, ahol mind a fiókcsapatnál, mind a felnőtt gárdánál szerepet kapott. Szerződése a tavalyi ezüstérmessel 2013 évén járt le, az udvarhelyi alakulattal hat hónapos megegyezést írt alá hosszabbítási lehetőséggel.

sipos adrian

Két udvarhelyi sportolót nélkülöznie kell Vlad Cabának a felkészülési időszak első szakaszában, hiszen Mihalcea Andrei és Tálas Huba a román nemzeti csapattal jelenleg vb-előselejtezőn vesz részt.

Két meccset ebben az évben le is játszottak, Ciprust hazai környezetben 36–19-re, idegenben 31–30 arányban múlták felül. Mindkét játékos hat-hat góllal vette ki részét a sikerekből.

Az SzKC az ötödik helyről folytatja a Nemzeti Ligát.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."