Sport » Kézilabda

Ötgólos vereség Konstancától

Hazai pályán öt góllal kapott ki a Székelyudvarhelyi KC a bajnoktól. Teltházas, küzdelmes, szép meccs volt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

kuzmanoszki
Fotók: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. február 02., 22:33
1 hozzászólás. 

Zsúfolásig telt a sportcsarnok a bajnoki címvédő elleni meccsen, még a lépcsőn is ültek nézők – igaz, rég nem volt kézimeccs idehaza, s egy jó bajnokverés mindenkinek ízlett volna vasárnap estére.

A Szabó - Mihalcea, Tálas, Sipos, Blecsics, Onyejekwe, Kuzmanoszki (játszottak még: Ciobanu, Orbán – Feuchtmann, Majnov, Ferenczi, Komporály, Irimescu) kezdőcsapat védekezésben kezdte a mérkőzést, de a vendégek hamar tudatosították mindenkiben, hogy ők győzni jöttek Udvarhelyre. A tizedik percben már négy góllal vezettek, a védekezésünk nem állt össze, Vlad Caba pedig Ciobanura cserélte Szabót a kapuban. Neki sem ment jobban, a félidő végére már Orbán Szilárd állt a kapunkban. Addig viszont kihagytunk három hétméterest és három ziccert, a szüneben az eredményjelzőn álló négygólos különbség (10-14) reális volt.

feuchtmannA második játékrészre viszont felpaprikázódott az SzKC, Ferenczi nagyon jó formában volt, mellette Mihalcea és a beállós Irimescu is szorgalmasan dobták a gólokat. Többször is kiegyenlíthetett volna az SzKC, de vagy elhamarkodott egyén döntéseket hoztak játékosaink, vagy pedig a bukaresti Stark-Ștefan játékvezetői kettős nyúlt bele a meccsbe. Nagyon igazságtalan volt például annak a jelenetnek a megítélése, amikor a vendégektől Angelovszki ököllel ütött a földön fekvő Irimescuhoz, mégis mindketten ki kellett menjenek két percre. Bírói tévedések ide vagy oda, a bajnok mégis jobbnak bizonyult – ez abból is látszott, hogy náluk a kispadon olyan emberek ültek (nagyon kevés, vagy egyetlen percet sem játszva), akik nálunk simán húzóemberek lennének (Vujadinovics, Șoldănescu vagy Criciotoiu). Végig vezeetve, megérdemelten nyerte meg a találkozót, de talán ötgólos különbség ezen a meccsen mégsem volt a két csapat között.

Férfi Kézilabda Nemzeti Liga, 25. forduló:

Székelyudvarhelyi KC-Konstancai HCM 25-30 (10-14)

Az udvarhelyi gólszerzők: Mihalcea 7 (kettőt hetesből), Ferenczi 5, Feuchtmann, Irimescu 3-3, Blecsics, Majnov 2-2 (utóbbi mindkettőt hetesből), Onyejekwe, Komporály, Kuzmanoszki 1–1.

Kiállítások: 14-14 perc

Hétméteresek: 7/4, illetve 5/5.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
lulu68
2014-02-03 09:50:19
Vicc.
Es akkor : Valoperes ugyved a gyerekhez " Kivel szeretnel maradni, apukaval vagy anyukaval ? Gyerek : A SZKC- val mert az nem ver meg senkit !!! ".

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."